• Upražnjeno nekoliko radnih mesta: Poslodavci traže radnike

    Raspisani su novi konkursi za poslove koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je oglas za prijem u radni odnos tri medicinske sestre – tehničara u intenzivnoj nezi nivoa 2. Posao je na određeno vreme. Uslovi su završena četvorogodišnja srednja medicinska škola – odsek za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Upražnjeno nekoliko radnih mesta: Poslodavci traže radnike

    Raspisani su novi konkursi za poslove koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je oglas za prijem u radni odnos tri medicinske sestre – tehničara u intenzivnoj nezi nivoa 2. Posao je na određeno vreme. Uslovi su završena četvorogodišnja srednja medicinska škola – odsek za medicinske sestre, položen stručni ispit i odobrenje za rad – licenca.

     

    Otvoren je i konkurs za pomoćnog radnika u kuhinji, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je osnovno obrazovanje. Oglas je objavljen i za pomoćnog radnika, na određeno vreme. Uslov je diploma osnovne škole.

     

    Uz prijavu, u kojoj je potrebno navesti za koje poslove se prijavljuju, kandidati treba da dostave kratku biografiju i dokaze o ispunjenosti uslova oglasa. Oni se podnose u originalu ili u overenoj fotokopiji. Za više informacija kontakt telefon pravne službe je (023) 315 04 02.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Art Cool servis iz Zrenjanina raspisao konkurs za posao

     

    Osnovna škola „Stevan Knićanin“ iz Knićanina zapošljava nastavnika predmetne nastave za engleski jezik. Posao je drugom ciklusu osnovnog obrazovanja, na određeno vreme, sa 44,44 posto radnog vremena. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u samoj školi.

     

    „M Pet PR“ Novi Sad, firma koja se bavi proizvodnjom, uvozom i veleprodajom hrane, suplemenata i opreme za kućne ljubimce, traži komercijalistu za teritoriju Vojvodine. Uslov za konkurisanje je iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poželjno je da kandidati budu sa mestom prebivališta u Novom Sadu ili okruženju, ili u ostalim mestima u Bačkoj, a prihvatljv je i Zrenjanin sa okolinom. Zainteresovani kandidati svoje biografije mogu poslati na e-mail mpetoffice@gmail.com

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]