Ekonomija Vesti Zrenjanin

Upravna zgrada firme “Gvožđar” u centru grada ponuđena na prodaju

gvožđar

Stečajni upravnik preduzeća “Gvožđar” iz Zrenjanina Milorad Ćuk oglasio je prodaju upravne zgrade bivše trgovinske kuće, i to metodom neposredne pogodbe.

 

Zgrada od 1.249 kvadrata, koja se nalazi u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 33 – 35 ima podrum, dva sprata i garažu. Njena vrednost procenjena je na 79.835.650 dinara.

 

Ponude se mogu slati do 26. aprila.

 

PROČITAJTE JOŠ: Prodaja useljivih stanova, lokala i garažnih mesta u objektu “Centar – Jug”

 

Ovo nije prvi put da se na prodaju nudi jedina preostala imovina zrenjaninske firme “Gvožđar”. Međutim, objekat u glavnoj gradskoj ulici do sada nije bio interesantan kupcima.

 

Zgrada u kojoj se, do stečaja, 2007. godine, nalazila uprava “Gvožđara”, proglašena je za spomenik kulture. U ovoj zgradi, izgrađenoj 1937. godine u stilu moderne, do Drugog svetskog rata bila je smeštena Hipotekarna banka.

 

U prizemlju su se nalazile prostorije banke, a na spratu su bili stanovi za viđenije bankarske činovnike.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Od uvođenja stečaja, inače, rasprodato je mnoštvo lokala u gradu i okolnim selima, koji su bili u vlasništvu ove nekada uspešne firme. Između ostalog, prodati su poslovni prostor u ulici Obala Sonje Marinković, niz objekata na stovarištu u Ečki, kao i trgovine u Zrenjaninu, Mužlji, Perlezu, Kleku, Tomaševcu…

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM