• Upravna zgrada firme „Gvožđar“ u centru grada ponuđena na prodaju

    Stečajni upravnik preduzeća „Gvožđar“ iz Zrenjanina Milorad Ćuk oglasio je prodaju upravne zgrade bivše trgovinske kuće, i to metodom neposredne pogodbe.   Zgrada od 1.249 kvadrata, koja se nalazi u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 33 – 35 ima podrum, dva sprata i garažu. Njena vrednost procenjena je na 79.835.650 dinara.   Ponude se mogu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Upravna zgrada firme „Gvožđar“ u centru grada ponuđena na prodaju

    Stečajni upravnik preduzeća „Gvožđar“ iz Zrenjanina Milorad Ćuk oglasio je prodaju upravne zgrade bivše trgovinske kuće, i to metodom neposredne pogodbe.

     

    Zgrada od 1.249 kvadrata, koja se nalazi u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 33 – 35 ima podrum, dva sprata i garažu. Njena vrednost procenjena je na 79.835.650 dinara.

     

    Ponude se mogu slati do 26. aprila.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prodaja useljivih stanova, lokala i garažnih mesta u objektu “Centar – Jug”

     

    Ovo nije prvi put da se na prodaju nudi jedina preostala imovina zrenjaninske firme „Gvožđar“. Međutim, objekat u glavnoj gradskoj ulici do sada nije bio interesantan kupcima.

     

    Zgrada u kojoj se, do stečaja, 2007. godine, nalazila uprava „Gvožđara“, proglašena je za spomenik kulture. U ovoj zgradi, izgrađenoj 1937. godine u stilu moderne, do Drugog svetskog rata bila je smeštena Hipotekarna banka.

     

    U prizemlju su se nalazile prostorije banke, a na spratu su bili stanovi za viđenije bankarske činovnike.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Od uvođenja stečaja, inače, rasprodato je mnoštvo lokala u gradu i okolnim selima, koji su bili u vlasništvu ove nekada uspešne firme. Između ostalog, prodati su poslovni prostor u ulici Obala Sonje Marinković, niz objekata na stovarištu u Ečki, kao i trgovine u Zrenjaninu, Mužlji, Perlezu, Kleku, Tomaševcu…

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija