Ekonomija

Uniji poslodavaca Srbije u Zrenjaninu pristupilo četrdeset novih članova

Unije poslodavaca Srbije

Danas je održana redovna godišnja sednica Skupštine Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina. Na sednici Skupštine je usvojen izveštaj o radu Unije u prošloj godini, izabran je novi Upravni odbor i usvojene su smernice za rad u 2018. godini.

 

– Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina prošlu godinu završila je brojnija, snažnija i sa jasnom idejom u kom pravcu treba dalje – istakla je Izabela Kiš, izvršna direktorka Poslodavaca Zrenjanina. – Trudićemo se da našim članovim obezbedimo što više pogodnosti, što više edukacije i pristup fondovima, dodala je Kiš.

 

Poslodavci Zrenjanina jedna su od najorganizovanijih poslodavačkih organizacija u Vojvodini. Izveštaj o radu u 2017. godini to dokumentuje.

 

U prošloj godini Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina svoje članstvo povećala je za još 40 poslodavaca koji zapošljavaju ukupno 287 radnika. Istovremeno, Uniju je napustilo šest poslodavaca, sa 19 zaposlenih, zbog neizmirivanja obaveza prema Uniji.

 

Unije poslodavaca Srbije

 

Formirana je Sekcija žena preduzetnica. Realizovan je projekat „Virtuelni inkubator“, uz finansijsku pomoć Razvojne agencije Srbije. Organizovana je pravna pomoć za članove unije.

 

Unija poslodavaca, zajedno sa Gradom Zrenjaninom, organizovala je prvi sajam ZR BIZNET na kom su učestvovala 84 izlagača.

 

Unija poslodavaca – Poslodavci Zrenjanina jedan je i od osnivača Zrenjaninskog IKT klastera.

 

I u 2018. godini nastavljeni su poslovi na ugovaranju popusta za članove Unije.

 

Ovog proleća potpisan je sporazum o saradnji sa Visokom tehničkom školom strukovnih studija. Takav sporazum Unija već ima sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz