Ekonomija Vesti Zrenjanin

Ukoliko tražite posao u Zrenjaninu, obratite pažnju na nove konkurse

oglasi za poslove

Raspisani su novi oglasi za posao u Zrenjaninu, koje portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

 

„Sauber Haus 023“ doo iz Zrenjanina zapošljava po dvojicu terenskih komercijalista i elektroservisera. Za oba radna mesta traženi nivo kvalifikacija je srednja stručna sprema – treći stepen. Radno iskustvo nije bitno. Mesto rada je Zrenjanin. Konkurs je otvoren do 29. aprila. Telefon za više informacija i prijava je 063 866 99 10.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Remondis Medison” raspisala novi konkurs za posao

 

STR „Bajolika plus“ iz Zrenjanina objavila je konkurs za zapošljavanje jednog prodavca u maloprodajnom objektu. Posao je na određeno vreme, rad je u smenama, a od kandidata se traži radno iskustvo duže od tri meseca. Konkurs traje do 25. aprila. E-mail za prijave je bajolika@sbb.rs

 

PROČITAJTE JOŠ: Firma “Agrorit” zbog povećanog obima posla raspisala konkurs za posao

 

„Omega – Profeks“ doo iz Loznice zapošljava u Zrenjaninu jednog arhitektu – dizajnera nameštaja. Posao je na neodređeno vreme. Od kandidata se traži da ima radno iskustvo i vozačku dozvolu B kategorije. Potrebno je i da zna da radi u programu Autocad. CV se šalje na mejl adresu milan.dragic@omegaprofeks.co.rs Konkurs je otvoren do 30. aprila.

 

PROČITAJTE JOŠ: Jedna od najstarijih fabrika u regionu raspisala novi konkurs za posao

 

Novi oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM