• Ukoliko tražite posao ne bi bilo loše da pogledate ove nove oglase

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „DAD Draxlmaier automotive“ DOO Zrenjanin zapošljava 100 radnika u proizvodnji, a posao je na određeno vreme. Prednost imaju kandidati sa srednjom stručnom spremom bilo koje struke.   „Relja junior“ DOO Zrenjanin zapošljava pet bravara na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ukoliko tražite posao ne bi bilo loše da pogledate ove nove oglase

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „DAD Draxlmaier automotive“ DOO Zrenjanin zapošljava 100 radnika u proizvodnji, a posao je na određeno vreme. Prednost imaju kandidati sa srednjom stručnom spremom bilo koje struke.

     

    „Relja junior“ DOO Zrenjanin zapošljava pet bravara na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 560 258.

     

    Četiri bravara traži i DOO „Nodular“ Beograd, za rad u Zrenjaninu. U opisu posla navodi se preventivno mašinsko održavanje topionice. Radi se u smenama, a za radnike je obezbeđen smeštaj, ishrana i prevoz. Ista firma objavila je oglas kojim traži 50 radnika na bušenju, brušenju i kačenju odlivaka. Kontakt telefon je 062 248 680.

     

    „Energoprojekt“ Beograd zapošljava 30 armirača, šest kranista, 40 tesara, 20 zidara, tri bravara – montera i četiri vozača, za rad u Beogradu. Za radnike obezbeđen smeštaj, ishrana i prevoz. Posao je na određeno vreme, uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Kontakt telefon je 011 310 15 88.

     

    Poslodavac „Happy kids game“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva konobara – šankera, za rad u igraonici u zrenjaninskom Aviv Parku. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i dvoje animatora – vaspitača, takođe za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 587 501.

     

    „S secko – ČM“ PR Zrenjanin traži četiri fizička radnika, za rad na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin, a kontakt telefon je 063 706 62 25.

     

    „Halas“ SR proizvodnja i trgovina Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet radnika u pogonu, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 063 382 372.

     

    Veterinarska ambulanta „Ultimate vet“ Zrenjanin zapošljava veterinara na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 20 22 811.

     

    SR „Voda plus“ Zrenjanin traži radnika za raznošeenje vode u bidonima, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Agro dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava šefa računovodstva na određeno vreme. Potrebna je godina dana radnog iskustva, a kontakt telefon je 064 43 72 882.

     

    „Dača“ SR Zrenjanin traži prodavca za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 062 535 035.

     

    „Mont“ DOO Zrenjanin zapošljava šefa gradilišta, sa tri godine radnog iskustva na građevinskim poslovima, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i dvojicu bagerista – gejderista, sa trogodišnjim iskustvom. Kontakt telefon je 523 243.

     

    „D&B motors“ DOO Zrenjanin traži automehaničara za rad na liniji tehničkog pregleda, a posao je na neodređeno vreme.

     

    DOO „Fortis vita 2 ZR“ Zrenjanin zapošljava tri veb dizajnera i programera za rad u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija