• Ugostiteljske usluge skuplje za 16,9 odsto: Salate najviše podigle račun

    Ugostiteljske usluge u Srbiji u decembru prošle godine su bile za 16,9 odsto veće nego u decembru 2021. godine, objavio je Republički zavod za statistiku.   Sama hrana je poskupela za 16,9 odsto, a u okviru nje najviše su poskupele salate i to za 20 odsto, topla i hladna predjela za 19,5 procenata, kolači za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ugostiteljske usluge skuplje za 16,9 odsto: Salate najviše podigle račun

    Ugostiteljske usluge u Srbiji u decembru prošle godine su bile za 16,9 odsto veće nego u decembru 2021. godine, objavio je Republički zavod za statistiku.

     

    Sama hrana je poskupela za 16,9 odsto, a u okviru nje najviše su poskupele salate i to za 20 odsto, topla i hladna predjela za 19,5 procenata, kolači za 18,4 odsto, a gotova jela za 12,3 procenta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosobna kuća u Melencima, cena će mnoge iznenaditi (Foto)

     

    Kada je reč o pićima, alkoholna pića su poskupela za 14,6 odsto, a bezalkoholna za 15 procenata. Kod prenoćišta je zabeleženo povećanje od 20,4 odsto.

     

    Ugostiteljske usluge u Vojvodini su poskupele i više od republičkog proseka, tačnije za 20,2 odsto. Pritom je hrana poskupela za 24,5 odsto, alkoholna pića za 15 a bezalkoholna za 19,3 procenta, dok je kod prenoćišta zabeleženo najmanje poskupljenje i ono je iznosilo 6,5 odsto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: I u 2023. godini OGREV nastavlja sa kreiranjem specijalnih ponuda za sve kupce!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija