Ekonomija YSLAJDER

U PONUDI VIŠE POSLOVA U NEMAČKOJ, PLATA I DO 2.300 EVRA!

ZRENJANIN – U novosadskoj firmi „Exspress trans“ doo i dalje je otvoren konkurs za prijem u radni odnos 10 vozača teretnog vozila u međunarodnom saobraćaju.

Od kandidata se traži godina dana radnog iskustva i posedovanje vozačke dozvole B, C, i E kategorije. Radni odnos je na određeno, a prethodi mu probni rad od tri meseca. Poželjno je znanje engleskog jezika, a poslodavac organizuje obuku iz oblasti carinskih i špediterskih poslova.

Nemačka Agencija za zapošljavanje „Schutz und Partner Career Service“ raspisala je konkurs za zapošljavanje asistenata za zdravstvenu negu, a broj potrebnih radnika je 18. Kandidatima se obećava da će nakon priznavanja diploma koje poseduju dobiti status kvalifikovanog zdravstvenog radnika. Mesto rada su pokrajine Bajerm, Hesen, Berlin i Baden Vitemberg. Od obrazovanja traži se završena srednja medicinska škola – medicinski tehničar, odnosno medicinska sestra – opšti smer. Dodatni uslov je položen stručni ispit za medicinskog radnika i B1 nivo znanja nemačkog jezika. Posao je na određeno vreme od godinu dana, a obećana plata 1.900 evra bruto, plus dodaci za noćni rad, rad vikendom i praznikom. Nakon nostrifikacije diploma obećana plata je 2.300 evra, plus dodaci. Konkurs je otvoren od 31. marta.

Za rad u Nemačkoj, u skladu sa Sporazumom o privremenom zapošljavanju između Srbije i Nemačke, oglašena je još jedna ponuda, a konkurs je otvoren do 28. februara. Traže se kandidati za rad u bolnicama i domovima za stara lica, a navedeno je da je potreban veći broj izvršilaca. Kandidati ne moraju biti prijavljeni Nacionalnoj službi za zapošljavanje, ali moraju imati diplomu srednje medicinske škole i položen stručni ispit. Prednost će imati kandidati sa znanjem nemačkog jezika na B1 ili višem nivou i sa radnim iskustvom u struci. Posao je na određeno vreme, a obećana plata je 1.900 evra bruto. Poslodavac obezbeđuje smeštaj i ishranu.

Zrenjaninski frizerski salon „La peii“ DOO traži muško – ženskog frizera. Kandidat treba da ima dve godine radnog iskustva, a biće angažovan u kategoriji rad van radnog odnosa – privremeni i povremni poslovi.

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
sinovoz
FAM