• U Carinarnici Zrenjanin priprema se javna prodaja motornih vozila

    U Carinarnici Zrenjanin priprema se javna prodaja motornih vozila usmenim nadmetanjem. Prodaja će se održati 8. jula, od 13 časova, u prostorijama u Carinskoj 3.   Sve potrebne informacije o vozilima koja će biti ponuđena na prodaju, i o početnoj ceni, mogu se dobiti u Carinarnici Zrenjanin. Telefoni su 023 541 420 i 541 424, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U Carinarnici Zrenjanin priprema se javna prodaja motornih vozila

    U Carinarnici Zrenjanin priprema se javna prodaja motornih vozila usmenim nadmetanjem. Prodaja će se održati 8. jula, od 13 časova, u prostorijama u Carinskoj 3.

     

    Sve potrebne informacije o vozilima koja će biti ponuđena na prodaju, i o početnoj ceni, mogu se dobiti u Carinarnici Zrenjanin. Telefoni su 023 541 420 i 541 424, lokal 132. Moguć je i kontakt i-mejlom na adresu lalovicd@carina.rs, ili neposredni uvid u spisak vozila. Spisak će se nalaziti na ulaznim vratima upravne zgrade Carinarnice Zrenjanin.

     

    Pročitajte još: Gradsko građevinsko zemljište u Zrenjaninu prodato po rekordnoj ceni!

     

    Vozila, koja se nalaze na placu carinarnice, mogu se razgledati u ponedeljak, 6. jula, od 9 do 11 časova, kao i na sam dan prodaje, od 9 do 10 časova.

     

    Pravo da se nadmeću imaju sva pravna i fizička lica koja polože kauciju u iznosu od 30 posto od početne cene.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija