• TRŽIŠTE RADA: U ponudi više od stotinu slobodnih radnih mesta

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Republički geodetski zavod oglasio je nekoliko stotina slobodnih radnih mesta, od kojih su neka u Zrenjaninu i okolnim mestima. Tako je oglašeno slobodno radno mesto za poslove pisarnice u Novom Bečeju, a potrebna je SSS, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRŽIŠTE RADA: U ponudi više od stotinu slobodnih radnih mesta

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Republički geodetski zavod oglasio je nekoliko stotina slobodnih radnih mesta, od kojih su neka u Zrenjaninu i okolnim mestima. Tako je oglašeno slobodno radno mesto za poslove pisarnice u Novom Bečeju, a potrebna je SSS, dve godine radnog iskustva i položen državni stručni ispit. U Zrenjaninu traže se izvršioci za nekoliko pozicija, sa VSS, radnim iskustvom i državnim ispitom, a na nekim pozicijama i sa pravosudnim ispitom. U Sečnju se traži izvršilac sa SSS, dve godine iskustva i državnim ispitom. Svi poslovi su na neodređeno vreme. Kandidati koji konkurišu na više radnih mesta, za svako konkurišu pojedinačno, uz navođenje uz koju prijavu su priložili tražene dokumente i podatke.

     

    „AMD-Montage“ DOO Stara Pazova traži 50 zavarivača TIG postupkom i 20 cevara, za rad u Nemačkoj na godinu dana. Isti poslodavac za rad u Nemačkoj traži pet zidara, pet fasadera, pet montera suve gradnje, tri keramičara, dva građevinska inženjera i dvojicu građevinsklih poslovođa.

     

    Poslodavac „Kolpa“ DOO Zrenjanin traži pet radnika tehničkog usmerenja za rad u proizvodnji, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i komercijalistu prodaje sa tri godine radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ zapošljava doktora medicine, a posao je na određeno vreme.

     

    „Wedding prestige“ Zrenjanin traži konobara, a posao je na određeno vreme.

     

    „DIS“ PTP Krnjevo oglasio je potrebu za zapošljavanjem poslovođe, kao i magacionera, a mesto rada je u Zrenjaninu. Poslovi su na neodređeno vreme.

     

    „Stotex“ DOO Stari Banovci zapošljava 10 šivača na određeno vreme, a radno mesto je u Zrenjaninu, u staroj Fabrici tepiha.

     

    „Tisza automotive“ DOO traži 20 radnika za rad na proizvodnoj liniji. Mesto rada je Bečej, a posao je na određeno vreme.

     

    „Sozialwerk Heuzer“ Nemačka traži 10 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu.

     

    „M&N gradis“ PR Ečka traži tri zidara i dva tesara, a posao je na određeno vreme.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži robnog knjigovođu, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i prodavca u poljoprivrednoj apoteci, takođe na određeno vreme.

     

    UR „Montesito junior“ traži dva kuvara – roštilj majstora, a posao je na neodređeno vreme.

     

    „Boromil“ DOO Stajićevo oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva vozača u međunarodnom transportu. Posao je na neodređeno vreme.

     

    „Dast inox“ doo traži pet zavarivača TIG postupkom i 10 zavarivača CO2 postupkom, na određeno vreme. Isti poslodavac traži i 10 bravara i osam pomoćnih radnika. Radno mesto je u Zrenjaninu.

     

    SRGR „NB dom“ Zrenjanin traži  dva tesara – zidara i dva pomoćnika zidara.

     

    „SM Lateks“ SR Zrenjanin traži radnika u proizvodnji gumeno-tehničke robe. Posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Enal elektro“ traži 50 elektromontera-elektroinstalatera za rad u Srbiji, a zatim sledi upućivanje u Nemačku, na rad.

     

    TM „Transport Jovanović“ Zrenjanin zapošljava dva vozača sa C i E kategorijom za rad u međunarodnom transportu.

     

    DOO „Točak auto“ Zrenjanin zapošljava kontrolora tehničke ispravnosti vozila, a posao je na određeno vreme.

     

    Kompanija „GOMEX“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem tri pomoćna radnika u magacinu, na određeno vreme.

     

    Preduzetnik Goran Mihić zapošljava tri molera – radnika na gradilištu i pet gipsara. Posao je na određeno vreme.

     

    STR „Baja“ Zrenjanin zapošljava vozača sa B, C i E kategorijom.

     

    U Ministarstvu odbrane otvoren je oglas za prijem u radni odnos profesionalnih vojnika raznih rodova vojske, u Zrenjaninu, Novom Sadu i Vršcu. Posao je na određeno vreme, do tri godine, sa mogućnošću produženja ugovora.

     

    Pet vozača taksi vozila traži „Novi taksi 023“ DOO, a posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija