• TRŽIŠTE NEKRETNINA: OVAKVE KUĆE NUDE POSEBAN DOŽIVLJAJ

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com ove nedelje preporučuju vam jednu posebnu kuću.     Ova kuća namenjena je onima koji vole da stanuju u lepim, starim delovima grada. U najstarijim gradskim ulicama kao što su ulice Cara Lazara, Cara Dušana, Takovska, Kaćanska, ono što karakterište kuće jeste da se nalaze […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRŽIŠTE NEKRETNINA: OVAKVE KUĆE NUDE POSEBAN DOŽIVLJAJ

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com ove nedelje preporučuju vam jednu posebnu kuću.

     

    kuća gsigma

     

    Ova kuća namenjena je onima koji vole da stanuju u lepim, starim delovima grada. U najstarijim gradskim ulicama kao što su ulice Cara Lazara, Cara Dušana, Takovska, Kaćanska, ono što karakterište kuće jeste da se nalaze na velikim placevima. Zato je ova kuća idealna za one koji vole da u nastavku kuće imaju dvorište, pa baštu, pa voćnjak sa malim vinogradom…

     

    kuća gsigma

     

    Kuća koju preporučujemo vašoj pažnji ove nedelje nalazi se na lepom placu od 15 ari.

     

    Ovakve kuće nude poseban doživljaj. Dvorištem ove dominira ogroman orah, pa samo zamislite kako bi bilo lepo sedeti ispod krošnje ovakvog oraha ovih letnjih, vrelih dana.

     

    kuća sigma

     

    Ulica u kojoj se nalazi kuća je široka, plac ima odličan prilaz…

     

    kuća sigma

     

    Kuća je starija, ali u dobrom stanju, ima sve prostorije potrebne za komforan život, uvedeno centralno grejanje… Kuća ima 117 kvadrata, a sveukupno površina pomoćnih prostorija je 137 kvadrata, što otvara i neke druge mogućnosti osim samog stanovanja.

     

    Cena kuće je 35.000 evra. 

     

    kuća sigma

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija