• TRŽIŠTE NEKRETNINA: OGLAŠENA PRODAJA POSLOVNOG OBJEKTA (FOTO)

    Portal zrenjaninski.com i agencija „Gsigma“ u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje vašoj pažnji preporučuju jedan poslovni objekat. Poslovni objekat u naselju „Šumica“, koji je prvobitno predviđen za salon automobila, zauzima površinu od 511 kvadrata plus kancelarije koje se nalaze na spratu. Prostor je tako namešten da može da se postavi nekoliko automobila. U prizemlju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRŽIŠTE NEKRETNINA: OGLAŠENA PRODAJA POSLOVNOG OBJEKTA (FOTO)

    Portal zrenjaninski.com i agencija „Gsigma“ u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje vašoj pažnji preporučuju jedan poslovni objekat.

    Poslovni objekat u naselju „Šumica“, koji je prvobitno predviđen za salon automobila, zauzima površinu od 511 kvadrata plus kancelarije koje se nalaze na spratu. Prostor je tako namešten da može da se postavi nekoliko automobila. U prizemlju se nalazi jedan moderan prostor sa velikim staklenim površinama – izlozima. U nastavku prizemlja se nalazi deo koji je bio namenski odrađen za obavljanje servisnih usluga.

    Lepo unutrašnje stepenište vodi do kancelarija.

    Sve to zajedno nalazi se na placu od 1.736 kvadrata, koji je kompletno ograđen, ali je unutar prostora odrađena kružna saobraćajnica sa odličnim pristupnim tačkama za kamione i dostavu razne vrste robe, tako da je namena ovog objekta višestruka.

    Cena objekta je 200.000 evra.

    Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija