• Tržište nekretnina: Na prodaju prizemna kuća na Gradnulici (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je prizemna kuća na Gradnulici, u jednom od lepših gradskih naselja.   Kuća je prizemna i ima dve stambene jedinice, trosoban i jednoiposoban stan. Idealna je jer objekat ima dva fizički odvojena ulaza. Kuća se nalazi na placu od 673 kvadrata. Veći […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tržište nekretnina: Na prodaju prizemna kuća na Gradnulici (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je prizemna kuća na Gradnulici, u jednom od lepših gradskih naselja.

     

    Kuća je prizemna i ima dve stambene jedinice, trosoban i jednoiposoban stan. Idealna je jer objekat ima dva fizički odvojena ulaza. Kuća se nalazi na placu od 673 kvadrata. Veći objekat ima 133, a manji 33 kvadratna metra. Oba dela imaju svoje kupatilo.

     

    Kuća ima ukupno tri spavaće sobe. Kroz kuću je razvučeno centralno grejanje na plin, a u kupatilu je postavljen protočni bojler. Kuća je uvučena od uličnog fronta. Ima lepo, uređeno dvorište.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju prizemna kuća u širem centru grada (Foto)

     

     

    Objekat je uknjižen i moguće ga je kupiti stambenim kreditom.

     

    Posebna zanimljivost ove kuće je što izlazi na Titov gaj, lepo uređen park sa puno zelenila.

     

    Kuća na Gradnulici košta 39.500 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]