• Tri zrenjaninska preduzeća raspisala konkurse za zapošljavanje radnika

    Objavljeni su novi konkursi za zapošljavanje radnika, a informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja ove oglase za posao.   AD „Izolir“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem rukovodioca održavanja, električara, punioca i polietilenca, za rad na određeno vreme. Dostavljanje radnih biografija lično je obavezno. Oglas je otvoren do 15. januara.   „Banat trans“ DOO Zrenjanin zapošljava […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri zrenjaninska preduzeća raspisala konkurse za zapošljavanje radnika

    Objavljeni su novi konkursi za zapošljavanje radnika, a informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja ove oglase za posao.

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem rukovodioca održavanja, električara, punioca i polietilenca, za rad na određeno vreme. Dostavljanje radnih biografija lično je obavezno. Oglas je otvoren do 15. januara.

     

    „Banat trans“ DOO Zrenjanin zapošljava čistačicu, za rad na određeno vreme. Od kandidata se traži diploma osnovne škole, a radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do 10. januara. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon broj 062 886 83 40.

     

    Poslodavac „Compressor“ Zrenjanin objavio je konkurs za zapošljavanje mašinskog inženjera, sa fakultetskom diplomom 7. stepena, a radno iskustvo je nebitno. Potrebni su i vozačka dozvola „B“ kategorije, znanje rada na računaru i početni nivo znanja engleskog jezika. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 12. januara.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija