Ekonomija Vesti Zrenjanin

Trgovinski lanac PerSu organizuje sezonski posao za učenike i studente

persu u ulici cara dušana

Trgovinski lanac PerSu organizuje sezonski posao za učenike i studente.

 

Prijava za sezonski posao, pored standardnih ličnih podataka i informacija o kontaktima i adresama, sadrži i rubrike o tome koju školu, odnosno fakultet, osobe od 15 do 26 godina pohađaju. Tu su i pitanja u kom selu ili gradu bi želeli da rade i na koji period, a moguće je od jedne nedelje pa do više od mesec dana.

 

Pozicije su prodavac, radnik na pakovanju u magacinu, pomoćni radnik na utovaru, istovaru i transportu, administrativni radnik, promoter ili nešto drugo. Zainteresovani treba da navedu da li ih zanima rad preko studentske zadruge, ili volontersko angažovanje, i da li imaju sanitarnu knjižicu.

 

Pročitajte još: POTREBNI VOZAČI: „Dijamant“ raspisao nove konkurse za posao

 

Kompanija „BB Trade“ a.d. takođe traži prodavce za rad u prodajnim objektima PerSu u Zrenjaninu. Potrebna je srednja stručna sprema i osnovno poznavanje rada na računaru. Iskustvo u trgovini je poželjno.

 

Kompaniji su potrebni i vozači dostavljači za Zrenjanin, Ečku i Stajićevo. Potrebna je diploma srednje škole i vozačka dozvola „C“ kategorije, kao i spremnost za terenski rad. Poželjno je iskustvo u poslu vozača.

 

Zainteresovani mogu popuniti prijavu na sajtu poslovi.persu.rs ili poslati CV na e-mail bb.hrmanager@gmail.com

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM