Ekonomija

TRAŽITE LI POSAO: Možda je među ovim oglasima neki koji vas zanima

posao

Informativni portal zrenjaninski.com nastavlja da objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

S.C. „Mondial SA“ Rumunija traži 20 radnika keramičara – livaca za rad u keramičarskoj industriji. Mesto rada je Lugož, Rumunija, a neto plata je 600 evra.

 

„AMD – Montage“ DOO Stara Pazova traži 50 zavarivača i 20 cevara, za rad u Nemačkoj na godinu dana. Isti poslodavac za rad u Nemačkoj traži pet zidara, pet fasadera, pet montera suve gradnje, tri keramičara, dva građevinska inženjera i dvojicu građevinsklih poslovođa.

 

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin traži nastavnika građanskog vaspitanja, kao i nastavnika srpskog jezika.

 

„Celux“ Zrenjanin zapošljava radnika u proizvodnji papirne galanterije – vozača. Mesto rada je Zrenjanin, poželjno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme.

 

„Boromil“ DOO Stajićevo oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva vozača u međunarodnom transportu, a kandidati moraju da imaju vozačku dozvolu sa C i E kategorijom. Posao je na neodređeno vreme.

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ zapošljava vozača kola hitne medicinske pomoći, a posao je na određeno vreme.

 

„Wedding prestige“ Zrenjanin traži konobara, a posao je na određeno vreme.

 

„DIS“ PTP Krnjevo oglasio je potrebu za zapošljavanjem magacionera, a mesto rada je u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme.

 

„Stotex“ DOO Stari Banovci zapošljava 10 šivača na određeno vreme, a radno mesto je u Zrenjaninu, u staroj Fabrici tepiha.

 

„Tisza automotive“ DOO traži 20 radnika za rad na proizvodnoj liniji. Mesto rada je Bečej, a posao je na određeno vreme.

 

„M&N gradis“ PR Ečka traži tri zidara i dva tesara na neodređeno..

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži robnog knjigovođu, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i prodavca u poljoprivrednoj apoteci, takođe na određeno vreme.

 

UR „Montesito junior“ traži dva kuvara – roštilj majstora, a posao je na neodređeno vreme.

 

„Dast inox“ doo traži pet zavarivača TIG postupkom i 10 zavarivača CO2 postupkom, na određeno vreme. Isti poslodavac traži i 10 bravara i osam pomoćnih radnika. Radno mesto je u Zrenjaninu.

 

Poslodavac „Enal elektro“ traži 50 elektromontera – elektroinstalatera za rad u Srbiji, a zatim sledi upućivanje u Nemačku, na rad.

 

TM „Transport Jovanović“ Zrenjanin zapošljava dva vozača sa C i E kategorijom za rad u međunarodnom transportu.

 

DOO „Točak auto“ Zrenjanin zapošljava kontrolora tehničke ispravnosti vozila, a posao je na određeno vreme.

 

Kompanija „GOMEX“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem tri pomoćna radnika u magacinu, na određeno vreme.

 

Preduzetnik Goran Mihić zapošljava tri molera – radnika na gradilištu i pet gipsara. Posao je na određeno vreme.

 

STR „Baja“ Zrenjanin zapošljava vozača sa B, C i E kategorijom.

 

U Ministarstvu odbrane otvoren je oglas za prijem u radni odnos profesionalnih vojnika raznih rodova vojske, u Zrenjaninu, Novom Sadu i Vršcu… Posao je na određeno vreme, do tri godine, sa mogućnošću produženja ugovora.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz