• Traži se desetak radnika različitih profila, ovi poslovi su u ponudi

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja koji su poslovi trenutno u ponudi.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži višeg fizioterapeuta za rad na određeno vreme. Oglas je otvoren do 22. maja. Kontakt telefon za više informacija je 023 315 04 02.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Traži se desetak radnika različitih profila, ovi poslovi su u ponudi

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja koji su poslovi trenutno u ponudi.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži višeg fizioterapeuta za rad na određeno vreme. Oglas je otvoren do 22. maja. Kontakt telefon za više informacija je 023 315 04 02.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme, a sa punim radnim vremenom, doktora medicine za rad u službi PTA, sa sanitetskim transportom pacijenata. Upražnjeno je i mesto medicinske sestre – tehničara, za rad na ostalim bolničkim odeljenjima, na određeno vreme, sa punim radnim vremenom. Bolnici su potrebni i spremačica prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge, kuvar-poslastičar i pomoćni radnik za rad u kuhinji. Konkurs je otvoren do 24. maja.

     

    Trgovina i galerija „Mimi 023“ Zrenjanin zapošljava trgovca umetninama (zapošljavanje osoba sa invaliditetom). Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 069 155 00 84.

     

    Poslodavac „Kolpa“ DOO Zrenjanin traži dva radnika u proizvodnji, sa srednjom školom tehničke struke i sa iskustvom u rukovanju alatom. Više informacija na telefon 065 56 46 973.

     

    „Bio panon“ DOO Novi Sad zapošljava komercijalistu u sektoru prodaje, za rad u Zrenjaninu. U obzir dolaze kandidati sa srednjom stručnom spremom i vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Posao je na neodređeno vreme. Prijave na email konkurs@biopanon.rs

     

    DOO „Transport Berar“ Zrenjanin zapošljava kontrolora na tehničkom pregledu, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]