Ekonomija Vesti Zrenjanin

Traženi su nastavnici, agenti prodaje, građevinski radnici, vozači…

posao

Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.

 

Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin traži nastavnika engleskog jezika u drugom ciklusu osnovnog obrazovanja, u odeljenjima na srpskom jeziku, sa 55,55 posto radnog vremena. Posao je na određeno vreme. Istoj školi potreban je i nastavnik biologije na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, zatim nastavnik fizike sa 70 posto radnog vremena i nastavnik domaćinstva sa 10 posto radnog vremena, a na određeno vreme. Ove tri pozicije su za nastavu u mađarskim odeljenjima.

 

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin zapošljava laboratorijskog tehničara u dijagnostici. Posao je na određeno vreme a oglas je otvoren do 18. maja.

 

„Pinokio“ Predškolska ustanova Zrenjanin zapošljava strukovnog vaspitača.

 

Firma SBB DOO Beograd oglasila je potrebu za zapošljavanjem četiri agenta terenske prodaje za područje Zrenjanina. Radni odnos je po ugovoru o delu. Kontakt telefon poslodavca je 069 812 89 61.

 

Poslodavac SZ „Monta MTB“ Elemir traži pet pomoćnih građevinskih radnika i jednog prodavca na stovarištu. Poslovi su na određeno vreme a kontakt telefon je 063 110 96 80.

 

„B&K Family“ DOO Zrenjanin traži dva vozača teretnjaka a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 08 44 240.

 

„Kemel“ DOO Zrenjanin traži šest vozača teretnog motornog vozila, sa šest meseci radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM