• TRAŽE SE TESARI, ARMIRAČI ALI I INŽENJERI

    ZRENJANIN – Poslodavac „Ferbild“ iz Beograda traži 10 tesara, 10 armirača i 15 pomoćnih  građevinskih radnika, a mesto rada je Takovo. Hrana i smeštaj su obezbeđeni a utvrđena je i cena rada – tri evra na sat za tesara i armirača i dva evra za pomoćnog građevinskog radnika. Zapošljavanje je na određeno vreme-24 meseca.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRAŽE SE TESARI, ARMIRAČI ALI I INŽENJERI

    ZRENJANIN – Poslodavac „Ferbild“ iz Beograda traži 10 tesara, 10 armirača i 15 pomoćnih  građevinskih radnika, a mesto rada je Takovo. Hrana i smeštaj su obezbeđeni a utvrđena je i cena rada – tri evra na sat za tesara i armirača i dva evra za pomoćnog građevinskog radnika. Zapošljavanje je na određeno vreme-24 meseca.

    radnici-ok

     

    Firma „Mont“ sa sedištem u Miletićevoj ulici traži stolara i dva stolarska pomoćnika. Za stolara se traži radno iskustvo od bar šest meseci a za pomoćnike ono nije neophodno. Ista firma traži i dva građevinska radnika, kao i dva vozača.

    A dve firme traže građevinskog inženjera, „Turbo gas“ iz Kikinde i „O&M inženjering group“ iz Zrenjanina, koji traži i referenta nabavke i ekonomistu u finansijskoj operativi.

    „Aquaplan“ iz Zrenjanina traži jednog knjigovođu, informatičara i dva prodavca. „Miltrade group“ iz Zrenjanina traži pet vozača za drumski prevoz tereta u inostranstvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija