Ekonomija YTOP

TRAŽE SE SLUŽBENICI OBEZBEĐENJA, VOZAČI, FARMACEUTI…

posao
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Poslodavac „VIP security“ doo zapošljava 100 službenika obezbeđenja. Mesto rada je cela teritorija Srebije, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme od godinu dana.

 

posao
Foto: Dušan Bartolović

 

Poslodavac „Kemel“ DOO iz Zrenjanina traži sedam vozača teretnog motornog vozila u domaćoj i međunarodnoj špediciji. Uz „B“, „C“, i „E“ kategoriju, kandidati treba da imaju i godinu dana iskustva i početni nivo znanja engleskog jezika.

 

Apoteka Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem jednog farmaceutskog tehničara. Posao je na određeno vreme a oglas je otvoren do 8. juna.

 

Poslodavac AD „Metanolsko sirćetni kompleks“ Kikinda raspisao je oglas za internog revizora, koji mora biti diplomirani ekonomista sa licencom ovlašćenog internog revizora. Posao je na određeno vreme a mesto rada je Kikinda.

 

DOO za proizvodnju „TEMID“ iz Pančeva zapošljava jednog električara, za rad u fabrici u Elemiru. Traži se radno iskustvo od godinu dana i lekarsko uverenje za rad na visini a posao je na određeno vreme.

 

STR „Baja“ iz Zrenjanina traži vozača sa „C“ i “E“ kategorijom i šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, ima terenskog, smenskog i noćnog rada.

 

„Helena graf“ DOO traži komercijalistu, koji ima vozačku dozvolu „B“ kategorije i ima znanje engleskog jezika. Posao je na određeno. U ovoj firmi otvoren je i oglas za prijem u radni odnos dva pomoćna radnika u proizvodnji, na određeno vreme a obrazovanje i radno iskustvo su nebitni. Tu se kao mesto rada navodi Aradac, kao i kod vozača teretnog vozila, kojeg ista firma zapošljava na određeno vreme uz uslov da kandidat ima vozačku dozvolu „C“ kategorije.

 

U Domu zdravlja Sečanj i dalje je otvoren konkurs za prijem u radni odnos dva diplomirana farmaceuta. Posao je na određeno vreme a uz diplomu fakulteta traži se i osnovna infomatička obuka i licenca za farmaceuta.

 

ŽGP GP „Beograd“ DOO traži dva bravara-varioca, dva armirača i građevinskog inženjera u operativi, a posao je terenski.

 

LPDM „Metalurg“ DOO Elemir zapošljava KV glodača sa trogodišnjim radnim iskustvom, na određeno vreme. Kao mesto rada navodi se Zrenjanin.

 

SZTR „Goran“ traži autoelektričara sa radnim iskustvom od najmanje šest meseci. Posao je na neodređeno vreme, mesto rada je Zemun, obezbeđena je ishrana a probni rad je tri meseca.

 

SUR gril „Ognjište“ traži konobaricu a posao je na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno, a radi se smenski.

 

„Ribobel“ DOO iz Zrenjanina zapošljava prodavca u prodavnici ribe a kandidati mogu biti kuvari i mesari. Posao je na određeno vreme a probni rad je mesec dana. Ista firma oglasila je potrebu i za pomoćnim radnikom u ribarnici, takođe za posao na određeno vreme.

 

Firma „Tecnostrutture“ DOO iz Zrenjanina zapošljava poslovnog sekretara. potreban je 4. stepen obrazovanja, radno iskustvo nije bitno a mesto rada je Zrenjanin. Posebni uslovi su posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, osnovno informatičko znanje, viši ili konverzacijski nivo znanja engleskog i italijanskog jezika. Posao je na određeno vreme.

 

„TAXI Robert“ zapošljava tri vozača taksi vozila. posao je na neodređeno vreme a oglas je otvoren do 30. maja.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz