• Traže se radnici različitih profila za rad u Zrenjaninu i Srpskoj Crnji

    Potrebni su radnici različitih profila za rad u Zrenjaninu i Srpskoj Crnji. Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja aktuelne oglase za posao.   Poslodavac „Sauber haus“ DOO Zrenjanin objavio je oglas kojim traži dva trgovca za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Poželjno je radno iskustvo. Istoj firmi potrebna su i dva servisera električnih kućnih aparata, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Traže se radnici različitih profila za rad u Zrenjaninu i Srpskoj Crnji

    Potrebni su radnici različitih profila za rad u Zrenjaninu i Srpskoj Crnji. Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja aktuelne oglase za posao.

     

    Poslodavac „Sauber haus“ DOO Zrenjanin objavio je oglas kojim traži dva trgovca za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Poželjno je radno iskustvo. Istoj firmi potrebna su i dva servisera električnih kućnih aparata, kao i troje terenskih komercijalista. I za ove poslove poželjno je radno iskustvo, a rad je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 064 886 99 10.

     

    Kompanija „Šinvoz“ Zrenjanin traži operatera na CNC presi-presa, i operatera za na CNC presi-glodalica. Od kandidata se traži obrazovni profil mašinstvo i radno iskustvo više od godinu dana. Rad je smenski, a ima i noćnog rada. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenja na e-mail kkucorovski@sinvoz.rs i e-mail: smarjanovic@sinvoz.rs ili se javiti na kontakt telefon broj 064 831 81 92.

     

    Medicinska škola Zrenjanin traži nastavnika akušerstva sa negom, na određeno vreme, sa 23,57 posto radnog vremena. Zainteresovani kandidati sva potrebna obaveštenja mogu dobiti kod sekretara škole ili pozivanjem broja 533 270.

     

    Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin zaapošljava nastavnika matematike sa 72 posto radnog vremena, za rad na određeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti lično, od sekretara škole, ili telefonom, na broj 530 856.

     

    Radnici su potrebni i ovim poslodavcima

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem električara sa 4. stepenom stručne spreme i vozačkom dozvolom „B“ kategorije, za rad na određeno vreme. Dostavljanje radnih biografija lično je obavezno. Oglas je otvoren do 15. januara.

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse. Mesto rada je Srpska Crnja, a ugovor je na određeno vreme. Isti poslodavac traži i doktora medicine za rad na određeno vreme, sa tri meseca probnog rada. U drugom oglasu navodi se da Dom zdravlja Srpska Crnja izabranom lekaru daje stan na korišćenje.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija