Ekonomija YTOP

TRAŽE SE NASTAVNICI, MEDICINSKE SESTRE, PRODAVCI, RADNICI RAZNIH PROFILA

posao
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANINEkonomsko-trgovinska škola “Jovan Trajković” Zrenjanin raspisala jeoglas za prijem u radni odnos nastavnika grupe stručnih predmeta, sa 41 posto radnog vremena, nastavnika matematike sa 50 posto radnog vremena, nastavnika usluživanja sa 20 posto radnog vremea i nastavnika grupe stručnih predmeta na mađarskom jeziku, sa 87 posto radnog vremena. Svi poslovi su na određeno vreme.

 

posao
Foto: Dušan Bartolović

 

Srednja škola “Vuk Karadžić” Sečanj traži nastavnika za mašinsku grupu predmeta, na određeno vreme.

 

Agencija za zapošljavanje „EKC centar“ Beograd traži 20 medicinskih sestara, za rad u Nemačkoj. Oglas je otvoren do 15. oktobra.

 

UTP „Kaštel“ AD traži dva konobara, sa najmanje šest meseci radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Ista firma traži i dva kuvara i dve sobarice, za rad na određeno vreme.

 

U Ministarsvu odbrane i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe. Posao je na određeno vreme, do tri godine, sa mogućnošću produženja ugovora.

 

STR “Ramada” Zrenjanin zapošljava četiri transportna radnika. Ista firma traži dva vozača sa “B” kategorijom i jednog vozača sa “C” kategorijom. Posao je na određeno vreme a oglas je otvoren do 27. septembra.

 

Firma „Grid“ iz Zrenjanina traži tri radnika na gradilištu – molera. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme.

 

Firma “Celux” traži vozača  sa “B” kategorijom i šest meseci radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme.

 

DOO “Integritas JMJ” zapošljava sekretaricu sa radnim iskustvom na neodređeno vreme. Ista firma zapošljava terenskog komercijalistu a posedovanje sopstvenog automobila je prednost. Posao na neodređeno vreme nude i serviseru usisivača a oglasi su otvoreni do 1. oktobra.

 

„Super secko“ Zrenjanin zapošljava šest gasnih sekača-varilaca. Od kandidata se traži radno iskustvo od 12 meseci a posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Agrorit“ Melenci do 30. septembra ima otvoren oglas za zapošljavanje 10 vozača teretnog motornog vozila, četiri automehaničara i četiri autoelektričara. Za sve pozicije u obzir dolaze i radnici sa iskustvom i bez radnog iskustva. Ista firma zapošljava i tri dvorišna radnika.

 

„BB trade“ AD Žitište traži sedam prodavaca na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

“Vrška press” zapošljava jednog automehaničara i jednog bravara, na neodređeno vreme.

 

PR “Eko metal stil”traži jednog vozača i dva sekača metala, a poslovi su na neodređeno vreme.

 

„Euro bravo“ DOO Beograd raspisao je oglas za zapošljavanje 20 bravara-montera i 20 pomoćnih radnika na gradilištu a mesto rada je Beograd.

 

„Komg“ SR za proizvodnju odeće iz Zrenjanina traži pet šivača.

 

Poslodavac „Taksista Zrenjanin“ traži pet taksi vozača.

 

DOO „Matea“ Zrenjanin zapošljava tri prodavca za rad u trafici. Posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „C&D kolor“ iz Zrenjanina zapošljava dva radnika na antikorozivnoj zaštiti. Posao je na određeno vreme.

 

„LPDM metalurg“ DOO Elemir traži dva kvalifikovana strugara-glodača. Posao je na neodređeno vreme.

 

PR „Fert“ Zrenjanin zapošljava dva radnika u proizvodnji fert gredica i behatona.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM