Ekonomija Vesti Zrenjanin

Svetski lider u auto industriji traži radnike u proizvodnji

kompanija aptiv

Aptiv je tehnološka kompanija koja integriše bezbedna, ekološka i bolje povezana rešenja za automobilsku industriju. Na globalnom nivou kompanija Aptiv broji 160.000 zaposlenih od čega je 18.600 inženjera, u 109 proizvodnih fabrika i 15 tehničkih centara u 44 zemlje širom sveta.

 

Kompanija “Aptiv Mobility Services” d.o.o. u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Fabrika se nalazi u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, Privrednikova 20.

 

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao.

 

Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.

 

“Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru. Trening sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada. Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad. Tu je i moderno opremljena kantina sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom”, poručuju iz kompanije Aptiv.

 

Brojne pogodnosti za zaposlene

 

Aptiv nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

 

“Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu godinu provedu igrajući se sa našim paketićima. Vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. mart. Brinemo o zdravlju zaposlenih i organizujemo besplatne preglede zaposlenih. Imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike. Tako mogu da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja”, kažu u kompaniji.

 

Aptiv program preporuke omogućava zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od zaposlenih dobili su preko 20.000 dinara u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.

 

“Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kojima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora, a naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije. Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj ugovora koji omogućavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje”, kažu u kompaniji.

 

“Otvorena vrata” i u Zrenjaninu

 

Tokom marta, svakog ponedeljka, od 10 sati, predstavnici kompanije organizovaće „Otvorena vrata“ kompanije u Zrenjaninu, i tom prilikom imaćete mogućnost da čujete sve informacije o kompaniji i da se prijavite za posao. Razgovor će biti organizovan u prostorijama Gradske stambene agencije, u Gimnazijskoj ulici 7.

 

Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com Sve informacije o zaposlenju mogu se dobiti na telefon 060/ 889 25 34.

 

aptiv

 

Podeli članak

3 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Ja ovde radim I sve sto pise gore je istina! Sad ko god da ostavi negativni komentar su ili ovi smradovi iz Lira ili neki bivsi radnici!

    • kolega marko ili covece 😉 ja radim u istoj firmi ali ne vidim zasto bih vredjao konkurentsku kompaniju ili bivse radnike…. nije tesko biti fin.. poradi na tome…. a sto se tice gore navedenog clanka sve je istinito pa buduce kolege dobro dosli 😉

      • Ja radim u Draxlmaieru u Zrenjaninu 5god kolika je plata obicnog operatera bez prekovremenih sati a kolika sa prekovremenim satima? I dali je ta subota obavezna ili je sistem kao kod nas u draxu ako ne dodjes 20%sa plate i opomena pred otkaz a slobodan dan samo ako ti ne daj boze umre dete pa da razmisle da ti daju dan a o bolovanjima da i ne govorim ako se razbolis bolje da umres jer si na crvenoj listi za otstrel a o mobingu da i ne govorim cisto robovlasnistvo od strane poslodavca jesu li i kod vas takvi uslovi? A o vezarama da i ne govorim to je tema sama za sebe neradnici na platnoj listi…

sinovoz
FAM