• Sve što vas zanima o ponovnom početku rada Aviv Parka Zrenjanin

    Aviv Park Zrenjanin, nakon ukidanja vanrednog stanja u Republici Srbiji uvedenog zbog pandemije koronavirusa, ovih dana ponovo je počeo sa radom. Sve ono što vas je zanimalo u vezi sa ponovnim početkom rada Aviv Parka Zrenjanin portal zrenjaninski.com je pitao predstavnike ovog tržnog centra.   Da li rade sve radnje i lokali u Aviv Parku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sve što vas zanima o ponovnom početku rada Aviv Parka Zrenjanin

    Aviv Park Zrenjanin, nakon ukidanja vanrednog stanja u Republici Srbiji uvedenog zbog pandemije koronavirusa, ovih dana ponovo je počeo sa radom. Sve ono što vas je zanimalo u vezi sa ponovnim početkom rada Aviv Parka Zrenjanin portal zrenjaninski.com je pitao predstavnike ovog tržnog centra.

     

    Da li rade sve radnje i lokali u Aviv Parku Zrenjanin nakon ukidanja vanrednog stanja? Ako neki ne rade, za kada su najavili nastavak poslovnih aktivnosti?

     

    Sve radnje u Aviv Parku rade regularno, osim bioskopa CineStar Zrenjanin koji ne radi, u skladu sa odlukama Vlade Republike Srbije.

     

    Koje je radno vreme lokala u kompleksu nakon ukidanja vanrednog stanja?

     

    Vratili smo se na staro radno vreme, od 10 do 22 sata radnim danima i vikendom. Hipermarket DIS radi od 8 časova, „Uradi sam“ od 9 sati, DM od 9, a kafići od 8 časova.

     

    Pročitajte još: Restoran „Kovač“ vas očekuje već od 8 časova ujutro

     

    Koje higijensko-sanitarne i ostale mere bezbednosti se preduzimaju u kompleksu?

     

    U okviru Aviv Parka Zrenjanin vodimo maksimalno računa o bezbednosti i zdravlju naših posetilaca. Postavljeni su dozeri sa antibakterijskim gelom na svim ulascima u koridore i vidno su obeleženi. Uz to, obavlja se redovna dezinfekcija toaleta i igrališta.

     

    aviv park
    Foto: FB stranica Aviv Park Zrenjanin

     

    Da li je uspostavljen režim linija gradskog saobraćaja koje su kao polaznu/dolaznu stanicu imale Aviv Park? Da li redovno funkcioniše taksi prevoz sa te destinacije?

     

    Halo taxi radi regularno. Što se linija gradskog prevoza tiče, još uvek ne saobraćaju redovno do Aviv Parka, ali se radi na tome. Nadamo se da će vrlo brzo redovan prevoz biti uspostavljen kako bi to olakšalo našim posetiocima da dođu do nas, naravno, uz sve mere zaštite propisane odlukama Vlade Srbije.

     

    Pročitajte još: „Ogrev“ predstavlja ovonedeljnu fenomenalnu ponudu!

     

    Menadžment Aviv Parka uvek je organizovao prigodne događaje, od kojih su neki postali već tradicionalni. Da li se nešto planira u narednom periodu, uz sve propisane sigurnosne mere?

     

    Kao što ste pomenuli, tradicionalno nastojimo da animiramo naše posetioce mnogobrojnim dešavanjima u okviru Aviv Parka. Ipak, nove aktivnosti će morati da pričekaju zbog aktuelne zdravstvene situacije u vezi sa virusom COVID-19. Redovno pratimo odluke Vlade Republike Srbije, pa ćemo u skladu sa novim odlukama da prilagodimo i naše planove.

     

    Da li ima najava dolaska nekih novih brendova i radnji u kompleks Aviv Parka u narednom periodu?

     

    Što se noviteta tiče, zbog trenutne situacije smo odložili otvaranje teretane u našem centru. Sve je spremno, a otvaranje će se održati kada se stvore uslovi za to, verujemo veoma uskoro. Za sve detalje svi naši posetioci i čitaoci portala zrenjaninski.com će biti obavešteni.

     

    Pročitajte još: Caffe Piccolo ponovo radi, u ponudi kafa i ceđeni sokovi za poneti

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija