• Sud zabranio „Vojvodinaputu“ da raspolaže drobilicom i separatorom!

    Privredni sud u Zrenjaninu saopštio je da je obavljen popis pokretnih stvari u vlasništvu izvršnog dužnika, zrenjaninskog preduzeća „Vojvodinaput“, koje će biti prodate, kako bi bila namirena potraživanja poverioca, u ovom slučaju firme „T&I motor“ iz ovog grada.   Na prodaju će biti ponuđena jedna drobilica i jedan separator za šljunak, čija je ukupna vrednost […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sud zabranio „Vojvodinaputu“ da raspolaže drobilicom i separatorom!

    Privredni sud u Zrenjaninu saopštio je da je obavljen popis pokretnih stvari u vlasništvu izvršnog dužnika, zrenjaninskog preduzeća „Vojvodinaput“, koje će biti prodate, kako bi bila namirena potraživanja poverioca, u ovom slučaju firme „T&I motor“ iz ovog grada.

     

    Na prodaju će biti ponuđena jedna drobilica i jedan separator za šljunak, čija je ukupna vrednost procenjena na 1,7 miliona dinara.

     

    Prva prodaja usmenim javnim nadmetanjem zakazana je za 16. jul, u 9.30 časova, u prostorijama „Vojvodinaputa“, a ovom preduzeću je istovremeno zabranjeno da raspolaže stvarima koje su popisane bez naloga suda, odnosno izvršitelja, pod pretnjom novčane kazne.

     

    S obzirom na to da je reč o prvoj prodaji, početna cena drobilice i separatora iznosi 60 odsto od procenjene vrednosti.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija