• Stupio na snagu novi cenovnik: Od danas skuplje poštanske usluge

    Od danas su poskupele neke poštanske usluge. Javno preduzeće „Pošta Srbije“ to je nazvalo korekcijom iznosa poštanskih i usluga novčanog poslovanja.   Poštanske usluge su, kako kažu u JP „Pošta Srbije“, poskupele u skladu sa rastom cena na malo.   PROČITAJTE JOŠ: Od aprila online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita   Najčešće korišćena usluga, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stupio na snagu novi cenovnik: Od danas skuplje poštanske usluge

    Od danas su poskupele neke poštanske usluge. Javno preduzeće „Pošta Srbije“ to je nazvalo korekcijom iznosa poštanskih i usluga novčanog poslovanja.

     

    Poštanske usluge su, kako kažu u JP „Pošta Srbije“, poskupele u skladu sa rastom cena na malo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Od aprila online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita

     

    Najčešće korišćena usluga, slanje pisma do 20 grama (obično), sada košta 30 umesto 27 dinara, a preporučeno pismo iste mase 90 umesto 81 dinar.

     

    Povećana je i provizija za gotovinske uplate, te za uplatu do 5.000 dinara treba izdvojiti 50 umesto dosadašnjih 45 dinara.

     

    Poštanske usluge su poskupele, ali još nisu stigle adekvatne poštanske markice. Tako su danas u zrenjaninskoj pošti za obično pismo morale da se kupe markice od 27 dinara, sa likovima srpskih glumaca.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kako još nema markica od tri dinara, ili od 30 dinara, ko je baš danas morao nešto da šalje, dobio je tri markice po jedan dinar. Dakle, na jednoj koverti četiri markice i isto toliko lepljenja. Nažalost, kako je rekla ljubazna poštanska službenica.

     

    poštanske markice

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija