• STRUČNA PRAKSA I JAVNI RADOVI

    ZRENJANIN– Grad Zrenjanin sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Zrenjanin raspisao je dva konkursa za zapošljavanje.     Konkurs za realizaciju stručne prakse odnosi se na nezaposlena lica koja bi kroz proces realizacije stekla znanja za polaganje pripravničkog odnosno stručnog ispita. Program stručne prakse mogu da realizuju preduzetnici – privrednici, javni sektor i udruženja. Predviđeno je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STRUČNA PRAKSA I JAVNI RADOVI

    ZRENJANIN– Grad Zrenjanin sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Zrenjanin raspisao je dva konkursa za zapošljavanje.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje
    Nacionalna služba za zapošljavanje

     

    Konkurs za realizaciju stručne prakse odnosi se na nezaposlena lica koja bi kroz proces realizacije stekla znanja za polaganje pripravničkog odnosno stručnog ispita. Program stručne prakse mogu da realizuju preduzetnici – privrednici, javni sektor i udruženja. Predviđeno je da angažovano lice mesečno prima 12 000 dinara ukoliko ima srednju stručnu spremu, 14 ukoliko ima višu a 16 000 visoku.

     

    Konkurs za javne radove namenjen je teže zapošljivim licima ili licima u socijalnoj potrebi koja bi bila anagžovana u socijalno-humanitarnim delatnostima, održavanju javne infrastrukture ili na poslovima održavanja i zaštite životne okoline. Na konkursu mogu da učestvuju preduzetnici, zadruge,udruženja ali i pokrajina odnosno lokalna samouprava. Mesečna nadoknada za lica angažovana u javnim radovima koji mogu trajati do 4 meseca, iznosi 18 000 dinara plus putni troškovi od 2000 dinara.

     

    Rok za učešće je 1. jun a više informacija može se dobiti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje Zrenjanin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija