• Stečajni upravnik oglasio novu prodaju fabrike Jugoremedija

    Radovan Savić, stečajni upravnik „Jugoremedije“, oglasio je novu prodaju fabrike lekova kao pravnog lica. Početna cena iznosi 1,9 milijardi dinara.   – Ovog puta imovina će se prodavati metodom javnog nadmetanja, a cena je polovina od procenjene vrednosti – rekao je za portal zrenjaninski.com Savić. – U prethodnim pokušajima prodaje, metod je bio javno prikupljanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stečajni upravnik oglasio novu prodaju fabrike Jugoremedija

    Radovan Savić, stečajni upravnik „Jugoremedije“, oglasio je novu prodaju fabrike lekova kao pravnog lica. Početna cena iznosi 1,9 milijardi dinara.

     

    – Ovog puta imovina će se prodavati metodom javnog nadmetanja, a cena je polovina od procenjene vrednosti – rekao je za portal zrenjaninski.com Savić. – U prethodnim pokušajima prodaje, metod je bio javno prikupljanje ponuda.

     

    Na prodaju je ponuđen industrijski kompleks fabrike, pripadajuća oprema, jedan stan, 28 motornih vozila, inventar…

     

    Prodaje se i intelektualna svojina – 21 žig za lekove, kao i parnica koja se vodi pred Privrednim sudom u Zrenjaninu za povraćaj dozvola za stavljanje 22 leka u promet.

     

    Javno nadmetanje održaće se 5. novembra, a da li će ovog puta biti zainteresovanih znaće se već nedelju dana ranije, do kada traje rok za otkup dokumentacije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija