• STALNI NEDELJNI POPUSTI U „OGREVU“

    Najbolje opremljeni maloprodajni objekti u Srednjobanatskom okrugu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    „Ogrev“ posluje kao akcionarsko društvo sa tri stovarišta, od kojih se dva nalaze u samom gradu na atraktivnim mestima (put za Vršac – Lazarevački drum bb i Železnička ulica bb), i u naseljenom mestu nadomak grada, Melenci.

    ogrev

    Maloprodaje „Ogrev“-a su najbolje opremljene u Srednjobanatskom okrugu i u ponudi imaju sve što je potrebno za gradnju ili renoviranje kuće. U širokoj ponudi nude keramičke pločice, opremu za kupatila, stolariju, boje i lakove, rezanu građu, opekarske proizvode, metalurgiju, alate, hidro i termo izolaciju, ogrev i drugo…

    Pored kvalitetnog asortimana robe, uz stalne nedeljne popuste, kupcima su u ponudi i različiti oblici plaćanja – čekovima građana na tri mesečne rate, putem administartivne zabrane na 3, 6 i 9 mesečnih rata i kupovinom preko PIO fonda na 3, 6 i 9 mesečnih rata, kao i platnim karticama.

    Zaposleni u maloprodaji „Ogreva“ vode se motom da je zadovoljstvo kupca uvek na prvom mestu. Posetite maloprodaje i uverite se u široku ponudu.

    Za sve informacije kontaktirajte:

    Lazarevački drum bb – 023 563 120
    Železnička bb – 023 563 240
    Melenci 023 731 518

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija