• Srednji Banat među regionima gde se očekuje najveća građevinska aktivnost

    Srednjobanatski okrug nalazi se na trećem mestu oblasti u Srbiji u kojima se u narednom periodu očekuje najveća građevinska aktivnost. To je saopštio Republički zavod za statistiku, na osnovu broja izdatih građevinskih dozvola u Srbiji u decembru prošle godine.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju stan na Bagljašu sa ovakvim pogledom na grad (Foto)   Kako […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srednji Banat među regionima gde se očekuje najveća građevinska aktivnost

    Srednjobanatski okrug nalazi se na trećem mestu oblasti u Srbiji u kojima se u narednom periodu očekuje najveća građevinska aktivnost. To je saopštio Republički zavod za statistiku, na osnovu broja izdatih građevinskih dozvola u Srbiji u decembru prošle godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju stan na Bagljašu sa ovakvim pogledom na grad (Foto)

     

    Kako je saopšteno, poslednjeg meseca 2020. u Srbiji su izdate 2.172 građevinske dozvole, što je za 8,3 odsto više nego u istom periodu prethodne godine. Od ukupnog broja dozvola izdatih u decembru, 79,1 odsto se odnosi na zgrade, a 20,9 odsto na ostale građevine.

     

    Ako se posmatraju samo zgrade, 74,1 odsto dozvola izdato je za stambene, a 25,9 odsto za nestambene zgrade.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Posmatrano prema oblastima, najveća građevinska aktivnost očekuje se u Beogradskoj oblasti – 15,5 odsto od predviđene vrednosti novogradnje. Zatim slede Zaječarska oblast (10,8 odsto) i Srednjobanatska oblast (10,5 odsto).

     

    Kada je reč o našem regionu, najveća građevinska aktivnost očekuje se na teritoriji grada Zrenjanina.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Iskreno me plasi ova vest.Naprednjaci u naletu gradjevinarstva.Kombinacija nepismenih politicara,kriminalaca sa parama i bagera je uvek nesreca za obicne ljude.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]