• Šoping avanture: BIG Zrenjanin obeležava početak novog poglavlja u radu

    Aviv Park Zrenjanin, koji se nalazi u najvećem gradskom naselju Bagljaš, od danas je i zvanično promenio ime u BIG Zrenjanin.   Tim povodom, tokom celog dana posetioce ovog tržnog centra očekuje prava festivalska atmosfera – sjajna zabava, muzika, animatori, brojna iznenađenja… I, što je najvažnije, odlični popusti.   PROČITAJTE JOŠ: “Ogrev” predstavlja novu akciju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šoping avanture: BIG Zrenjanin obeležava početak novog poglavlja u radu

    Aviv Park Zrenjanin, koji se nalazi u najvećem gradskom naselju Bagljaš, od danas je i zvanično promenio ime u BIG Zrenjanin.

     

    Tim povodom, tokom celog dana posetioce ovog tržnog centra očekuje prava festivalska atmosfera – sjajna zabava, muzika, animatori, brojna iznenađenja… I, što je najvažnije, odlični popusti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: “Ogrev” predstavlja novu akciju nedelje: Sve za kuću na jednom mestu

     

    „Aviv Park Zrenjanin je zvanično postao BIG Zrenjanin. Sa nestrpljenjem vas očekujemo da zajedno obeležimo početak novog poglavlja u radu omiljenog otvorenog tržnog centra, kao i da iskusimo nove šoping avanture“, poručili su jutros iz ovog tržnog centra.

     

    big zrenjanin

     

    Podsetimo, kompanija BIG shopping centers je u februaru ove godine saopštila da je potpisala ugovor o kupovini 100 odsto vlasništva nad Aviv Parkom Zrenjanin.

     

    BIG je otvorio svoj prvi tržni centar u Novom Sadu 2012. godine. Od tada je postao prihvaćen kao lokalni brend od strane svih građana Vojvodine.

     

    BIG je danas vlasnik četiri tržna centra u Vojvodini. U pitanju su BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo i BIG Zrenjanin.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]