• „Somina“ traži otvaranje stečajnog postupka u sečanjskom preduzeću

    Rešenjem Privrednog suda u Zrenjaninu pokrenut je prethodni stečajni postupak u preduzeću „Gattex“ iz Sečnja. Predlog za otvaranje stečaja je ove nedelje podnela zemunska firma „Somina“.   U obrazloženju predloga je navedeno da je račun „Gattex“-a u neprekidnoj blokadi 32 dana i da je ovo sečanjsko preduzeće duže vreme nesposobno za plaćanje.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Somina“ traži otvaranje stečajnog postupka u sečanjskom preduzeću

    Rešenjem Privrednog suda u Zrenjaninu pokrenut je prethodni stečajni postupak u preduzeću „Gattex“ iz Sečnja. Predlog za otvaranje stečaja je ove nedelje podnela zemunska firma „Somina“.

     

    U obrazloženju predloga je navedeno da je račun „Gattex“-a u neprekidnoj blokadi 32 dana i da je ovo sečanjsko preduzeće duže vreme nesposobno za plaćanje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vlada imenovala Privremeni organ koji trenutno rukovodi opštinom Sečanj

     

    „Somina“, inače, od firme „Gattex“ potražuje ukupno 868.320 dinara.

     

    Prethodni stečajni postupak je pokrenut radi utvrđivanja razloga za pokretanje stečajnog postupka.

     

    Ročište, na kojem će biti razmatran predlog o pokretanju stečaja, zakazano je za 3. mart u Privrednom sudu u Zrenjaninu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Gattex“ doo je osnovan u novembru 2020. godine. Firma je registrovana za trgovinu na malo polovnom robom u prodavnicama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]