• SLOVENCI TRAŽE KUVARE I KONOBARE, A MI VAM DONOSIMO I DRUGE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Poslodavac „Sava turizem“ d.o.o. iz Ljubljane, u Sloveniji, oglasio je potrebu za zapošljavanjem 24 radnika – kuvara i konobara, a mesto rada su Lendava, Moravske Toplice, Radenci, Banovci, Ptuj i Bled. Od kandidata se traži diploma ugostiteljsko – turističke struke od 3. do 5. stepena, radno iskustvo od najmanje dve godine, kao i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SLOVENCI TRAŽE KUVARE I KONOBARE, A MI VAM DONOSIMO I DRUGE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Poslodavac „Sava turizem“ d.o.o. iz Ljubljane, u Sloveniji, oglasio je potrebu za zapošljavanjem 24 radnika – kuvara i konobara, a mesto rada su Lendava, Moravske Toplice, Radenci, Banovci, Ptuj i Bled. Od kandidata se traži diploma ugostiteljsko – turističke struke od 3. do 5. stepena, radno iskustvo od najmanje dve godine, kao i vozačka dozvola B  kategorije. Posao je na određeno vreme od šest meseci, a poslodavac snosi troškove prevoza do Slovenije. Obećana minimalna mesečna neto zarada je 650 evra. Konkurs je otvoren do 5. maja.

     

    Mesto rada je, između ostalog, i na Bledu

     

    Auto centar „Cune“ DOO zapošljava dva automehaničara, dva prodavca rezervnih delova, jednog prodavca automobila i jednog radnika na prijemu klijenata u servis. Oglas je otvoren do 11. maja.

     

    Poslodavac „Tokram company“ DOO Vršac zapošljava 10 radnika na poslovima točioca goriva. Mesto rada je Vršac, uz obezbeđen smeštaj, a posao je na određeno vreme od godinu dana. Isti poslodavac zapošljava i 10 izvršilaca na poslovima kasira – kasirke u Vršcu, takođe uz obezbeđen smeštaj i na određeno vreme.

     

    Samostalna radnja „SBT“ zapošljava servisera bele tehnike, a posao je na određeno vreme. Probni rad je mesec dana.

     

    „Svilanit 023“ zapošljava tri kuvara na neodređeno vreme. Potrebno je šest meseci radnog iskustva. Isti poslodavac zapošljava i tri konobara, takođe na neodređeno vreme, i uz uslov da imaju šest meseci radnog iskustva. Oglas je otvoren do 5. maja.

     

    I restoran „Citadela“ traži kuvara, ali jednog i na određeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od tri meseca.

     

    DOO „Miltrade group 023“ zapošljava jednog vozača sa vozačkom dozvolom C i E kategorije i radnim iskustvom od najmanje dve godine, za prevoz tereta u inostranstvu. Posao je na određeno vreme. Isti poslodavac zapošljava i komercijalistu za prodaju autodelova.

     

    Apoteka Zrenjanin zapošljava jednog diplomiranog farmaceuta na određeno vreme od šest meseci, kao i diplomiranog pravnika, do povratka zaposlenog sa bolovanja.

     

    Školski odbor Osnovne škole „Stevan Knićanin“ iz Knićanina raspisao je konkurs za izbor direktora škole na period od četiri godine. Konkurs je otvoren do 26. aprila.

     

    A u Medicinskoj školi u Zrenjaninu raspisan je konkurs za prijem nastavnika estetske nege i nastavika fizikalne medicine, na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 26. aprila.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija