• ŠKOLE, BRODOGRADILIŠTE I POSLODAVCI IZ NEMAČKE I SLOVENIJE TRAŽE RADNIKE

    ZRENJANIN – Osnovna škola „Branko Radičević“ iz Čente raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika istorije, sa 50 posto radnog vremena. Ista škola traži i nastavnika matematike na određeno vreme, sa 89 posto radnog vremena. A Osnovna škola „Jovan Dučić“ iz Kleka oglasila je potrebu za zapošljavanjem dva nastavnika razredne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŠKOLE, BRODOGRADILIŠTE I POSLODAVCI IZ NEMAČKE I SLOVENIJE TRAŽE RADNIKE

    ZRENJANIN – Osnovna škola „Branko Radičević“ iz Čente raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika istorije, sa 50 posto radnog vremena.

    Nacionalna sluzba za zaposljavanje 1

    Ista škola traži i nastavnika matematike na određeno vreme, sa 89 posto radnog vremena.

    A Osnovna škola „Jovan Dučić“ iz Kleka oglasila je potrebu za zapošljavanjem dva nastavnika razredne nastave – učitelja, na određeno vreme.

    U Osnovnoj školi „Svetozar Marković Toza“ u Elemiru traže spremačicu, za rad na određeno vreme.

    Poslodavac „Company SU Azotara“ doo iz Subotice traži pet fizičkih radnika – hemijskih manipulanata, za rad na određeno vreme u Bikovu kod Subotice. Obezbeđen je prevoz, ishrana i smeštaj, a rad je smenski. Ista firma traži i pet vozača teretnog motornog vozila, sa vozačkom dozvolom C i E kategorije.

    I slovenački poslodavac „Vemoil“ traži dva vozača u međunarodnom transportu.

    Poslodavac „Ophelo GmbH“ iz Nemačke, na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje istakao je oglas za zapošljavanje 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica. Kandidati moraju znati nemački jezik na B2 nivou i imati položen stručni ispit za medicinske radnike, kao i radno iskustvo u struci. Konkurs je otvoren do 1. aprila.

    „Gemini global“ DOO Pula, Hrvatska, na oglasnoj tabli NSZ istakao je oglas za zapošljavanje 15 bravara za rad u brodogradilištu. Posao je na neodređeno, ali je probni rad šest meseci. Od kandidata se traže dve godine radnog iskustva. Ista kompanija traži i 15 brodomontera, 15 zavarivača MIG/MAG, isto toliko cevara i 10 brusača. Radno mesto je Rijeka, Hrvatska.

    „Grawe osiguranje ADO“ iz Beograda traži tri saradnika – zastupnika u prodaji osiguranja. Posao je na neodređeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, a probni rad je mesec dana.

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]