• Sindikat pomaže bivšim radnicima firme „Premium chicken“ u Žitištu

    Od sutra, pa do 25. septembra, svi bivši radnici žitištanskog preduzeća „Premium chicken“, kojima je poslodavac ostao dužan plate i ostale prinadležnosti, a nisu ih namirili na drugi način, mogu se javiti Samostalnom sindikatu u opštini Žitište.   Klikni na ovaj link i pročitaj aktuelne oglase za POSAO   – Sa stečajnim upravnikom, koji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sindikat pomaže bivšim radnicima firme „Premium chicken“ u Žitištu

    Od sutra, pa do 25. septembra, svi bivši radnici žitištanskog preduzeća „Premium chicken“, kojima je poslodavac ostao dužan plate i ostale prinadležnosti, a nisu ih namirili na drugi način, mogu se javiti Samostalnom sindikatu u opštini Žitište.

     

    Klikni na ovaj link i pročitaj aktuelne oglase za POSAO

     

    – Sa stečajnim upravnikom, koji je bio u obilasku klanice, dogovoreno je da svi radnici koji nisu uspeli da naplate zarade i ostale prinadležnosti, koje im je poslodavac uskratio, svoja potraživanja prijave sindikatu. Kako firma nema imovinu, vrlo je verovatno da će se ova radnička potraživanja naplatiti iz Fonda solidarnosti. Mi ćemo sve pripremiti, a bivši zaposleni treba da donesu svoju dokumentaciju koja dokazuje koliko im poslodavac duguje – kaže za portal zrenjaninski.com Duško Polovina, poverenik Samostalnog sindikata za opštinu Žitište.

     

    U sindikatu naglašavaju da se ovo odnosi samo na one radnike koji se već nisu naplatili, preko izvršitelja ili na neki drugi način.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Rok za prijavu je 25. septembar. Sve informacije bivši radnici firme „Premium chicken“ mogu dobiti na telefone 023 3821 043 ili 063 553 914.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin