• Saznajte sve aktuelnosti u vezi sa upisom u katastar nepokretnosti

    Seminar na kojem će biti reči o aktuelnostima u vezi sa upisom u katastar nepokretnosti i vodova biće održan u četvrtak, 8. septembra, u Beogradu. Na seminaru će biti razmatrani najčešći problemi u praksi.   – Seminar je namenjen učesnicima koji obavljaju različite poslove za klijente. To su geodete, arhitekte, građevinski inženjeri, advokati, javni beležnici, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Saznajte sve aktuelnosti u vezi sa upisom u katastar nepokretnosti

    Seminar na kojem će biti reči o aktuelnostima u vezi sa upisom u katastar nepokretnosti i vodova biće održan u četvrtak, 8. septembra, u Beogradu. Na seminaru će biti razmatrani najčešći problemi u praksi.

     

    – Seminar je namenjen učesnicima koji obavljaju različite poslove za klijente. To su geodete, arhitekte, građevinski inženjeri, advokati, javni beležnici, izvršitelji i drugi. Namenjen je i ostalim predstavnicima javnog i privatnog sektora, posebno sektora prodaje nekretnina – kaže za portal zrenjaninski.com diplomirana pravnica Violeta Stamenković, inače zastupnica Javnog preduzeća „Službeni glasnik“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju poljoprivredno zemljište u katastarskoj opštini Melenci

     

    Prema njenim rečima, poseban osvrt biće na digitalne servise, servisnu magistralu organa uprave, komunikaciju i dostavu rešenja.

     

    Predavači su Miloš Bjelanović, načelnik Odeljenja za drugostepeni postupak u Republičkom geodetskom zavodu, i Branislava Rakić, načelnica Odeljenja za pravne i normativne poslove u Republičkom geodetskom zavodu.

     

    Svi zainteresovani za učešće na seminaru mogu se prijaviti putem Regionalne kancelarije posrednika na e-mail: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

     

    Sve informacije u vezi sa seminarom mogu se dobiti na broj telefona 063/44 58 00.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija