• Sajam zapošljavanja u Novom Bečeju: Deset poslodavaca traži više od 70 radnika

    Sajam zapošljavanja u Novom Bečeju, šesti po redu, biće održan u sredu, 31. maja, najavljeno je danas iz Nacionalne službe za zapošljavanje – filijale u Zrenjaninu.   Sajam će biti organizovan u Domu kulture, s početkom u 10 časova.   PROČITAJTE JOŠ: PETKUS Engineering zapošljava: Kompaniji su potrebna tri nova radnika   Do sada je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sajam zapošljavanja u Novom Bečeju: Deset poslodavaca traži više od 70 radnika

    Sajam zapošljavanja u Novom Bečeju, šesti po redu, biće održan u sredu, 31. maja, najavljeno je danas iz Nacionalne službe za zapošljavanje – filijale u Zrenjaninu.

     

    Sajam će biti organizovan u Domu kulture, s početkom u 10 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: PETKUS Engineering zapošljava: Kompaniji su potrebna tri nova radnika

     

    Do sada je deset poslodavaca prijavilo učešće na sajmu, a iskazane su potrebe za više od 70 radnika različitih profila. Traženi su operateri u proizvodnji, proizvodni radnici, električari, magacioneri, tehničari kontrole kvaliteta, konobari, kuvari, vaspitači i drugi.

     

    „Pozivamo nezaposlene da se jave u ispostavu Filijale za zapošljavanje u Novom Bečeju, kako bi preuzeli uputstvo za učešće na sajmu“, navodi se u saopštenju.

     

    Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti ispostavi u Novom Bečeju ili Filijali za zapošljavanje Zrenjanin.

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin