Ekonomija YSLAJDER

RETKO SE U PONUDI MOŽE NAĆI OVAKAV STAN (FOTO)

stan-na-bagljasu-gsigma

U redovnoj rubrici “Tržište nekretnina”, koju zajednički realizuju agencija “Gsigma” i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam preporučujemo jedan neverovatan stan idealan za porodicu.

 

 

Vrlo retko se u ponudi može pronaći stan na prvom spratu koji ima 52 kvadrata. Stan se nalazi u jednom od najpopularnijih gradskih naselja, na Bagljašu. U pitanju je dvosoban stan sa čak dve terase.

 

 

Veća terasa se proteže celom dužinom dnevne sobe, što se u ponudi stanova sreće veoma retko. Terasa je idealna za boravak na otvorenom u toku lepih dana.

 

Druga terasa je pomerena, odnosno balkonska vrata su izmeštena, tako da je trpezarija proširena.

 

 

Stan ima ostavu, što je takođe retkost i velika prednost, jer je posebno mesto za odlaganje zimnice i drugih stvari danas retkost.

 

Radni delovi kuhinje su sa dve strane, što je karakteristika ovih stanova. Kuhinja je dovoljno velika da u nju komotno stane trpezarijski sto sa stolicama.

 

 

Cena ovog izuzetnog stana od 52 kvadrata na Bagljašu je 33.500 evra.

 

 

Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji “Gsigma”, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

 

Posetite sajt gsigma.rs

 

Podeli članak
sinovoz
FAM