• REŠENJE O BANKROTU „JUGOREMEDIJE“ POSTAJE PRAVOSNAŽNO

    ZRENJANIN – Rešenje o bankrotstvu zrenjaninske farmaceutske kuće „Jugoremedija“ u stečaju, za dva dana biće pravosnažno, kaže za portal zrenjaninski.com stečajni upravnik Radovan Savić, a onda kreću ubrzane pripreme za prodaju imovine fabrike. – Na rešenje o bankrotu može da se žali samo stečajni upravnik, a ja to neću učiniti, i Odbor poverilaca, a malo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    REŠENJE O BANKROTU „JUGOREMEDIJE“ POSTAJE PRAVOSNAŽNO

    ZRENJANIN – Rešenje o bankrotstvu zrenjaninske farmaceutske kuće „Jugoremedija“ u stečaju, za dva dana biće pravosnažno, kaže za portal zrenjaninski.com stečajni upravnik Radovan Savić, a onda kreću ubrzane pripreme za prodaju imovine fabrike.

    Fabrika lekova "Jugoremedija"
    Fabrika lekova „Jugoremedija“

    – Na rešenje o bankrotu može da se žali samo stečajni upravnik, a ja to neću učiniti, i Odbor poverilaca, a malo je verovatno da će to biti slučaj, jer bi se samo odugovlačio postupak. Zbog toga očekujem da će rešenje biti pravosnažno već u sredu, a sledeće nedelje pokrenuću proceduru, odnosno biće objavljen javni poziv za izbor procenitelja imovine „Jugoremedije“ – precizira stečajni upravnik ove firme u stečaju Radovan Savić.

    On veruje da podaja imovine „Jugoremedije“ može da se pripremi i odradi u najkraćem roku.

    – Ne očekujem nikakve zastoje i prepreke, procenitelj bi posao mogao da završi za četrdesetak dana najviše i verujem da će već početkom marta prodaja biti realizovana – napominje Savić, uz opasku da je zakup fabrike otkazan i da je u pripremi primopredaja imovine, kako bi se blagovremeno obezbedilo da potencijalni kupac preuzme imovinu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija