• REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA ZRENJANIN PRIZNALA KOSOVO!

    ZRENJANIN – Regionalna privredna komora Zrenjanin priznala je Kosovo kao nezavisnu državu! U oktobarskom izveštaju o spoljnotrgovinskoj razmeni Srednjobanatskog okruga, Regionalna privredna komora je među nezavisne države, sa kojima naš region ostvaruje izvoz, navela i Kosovo! Tako se Kosovo našlo u društvu Nemačke, Italije, Makedonije, Slovenije, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjedinjenih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    REGIONALNA PRIVREDNA KOMORA ZRENJANIN PRIZNALA KOSOVO!

    ZRENJANIN – Regionalna privredna komora Zrenjanin priznala je Kosovo kao nezavisnu državu!

    kosovo-zastava

    U oktobarskom izveštaju o spoljnotrgovinskoj razmeni Srednjobanatskog okruga, Regionalna privredna komora je među nezavisne države, sa kojima naš region ostvaruje izvoz, navela i Kosovo!

    Tako se Kosovo našlo u društvu Nemačke, Italije, Makedonije, Slovenije, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država.

    Po ovim podacima, preduzeća iz srednjeg Banata su najviše izvozila u Nemačku (79,7 miliona evra), dok je na tržište Kosova plasirana roba u vrednosti od 9,4 miliona evra.

    Niko iz Regionalne privredne komore Zrenjanin nije se oglasio ovim povodom i objasnio da li svrstavanje Kosova u zemlje u koje se izvozi znači da RPK ne poštuje državnu politiku koja kategorički odbija da prizna Kosovo kao nezavisnu državu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija