• Razvojni fond Vojvodine raspisao konkurs za dugoročne kredite

    Razvojni fond Vojvodine raspisao je konkurs za dugoročne kredite za likvidnost i nabavku obrtnih sredstava radi smanjenja negativnih posledica prouzrokovanih pandemijom koronavirusa.   Pravo učešća na konkursu imaju preduzetnici i pravna lica koja su razvrstana kao mikro ili mala pravna lica. Korisnici sredstava moraju imati registrovano sedište na teritoriji AP Vojvodine.   Minimalni iznos kredita […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Razvojni fond Vojvodine raspisao konkurs za dugoročne kredite

    Razvojni fond Vojvodine raspisao je konkurs za dugoročne kredite za likvidnost i nabavku obrtnih sredstava radi smanjenja negativnih posledica prouzrokovanih pandemijom koronavirusa.

     

    Pravo učešća na konkursu imaju preduzetnici i pravna lica koja su razvrstana kao mikro ili mala pravna lica. Korisnici sredstava moraju imati registrovano sedište na teritoriji AP Vojvodine.

     

    Minimalni iznos kredita može biti milion dinara, a najviši iznos za preduzetnike i mikro pravna lica do pet miliona dinara. Za mala pravna lica iznos kredita je do deset miliona dinara.

     

    Godišnja kamatna stopa iznosi 3 odsto, od čega je jedan posto na teret korisnika kredita, a dva odsto refundira Pokrajinski sekretarijat za finansije. Rok vraćanja kredita je do 36 meseci, u okviru kojih je obuhvaćen grejs period do 12 meseci.

     

    Konkurs koji je raspisao Razvojni fond Vojvodine je otvoren do iskorišćenja sredstava planiranih za njegovu realizaciju, a najkasnije do 10. decembra.

     

    Više informacija možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]