• RASTE POTRAŽNJA ZA STAMBENIM KREDITIMA

    Sosijete ženeral banka danas u Zrenjaninu organizovala Sajam nekretnina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Danas je u Zrenjaninu, u hotelu „Vojvodina“, u organizaciji Sosijete ženeral banke organizovan Sajam nekretnina. Na sajmu su se na jednom mestu našli banka, agencije za nekretnine, procenitelji, pravnici, osiguravajuće kuće…

    sajam-nekretnina

    – Ideja je da se onima koji planiraju da kupe nekretninu omogući da na jednom mestu saznaju sve što ih interesuje – kaže za portal zrenjaninski.com Miljan Lazarević, menadžer ekspoziture Sosijete ženeral banke u Zrenjaninu. – Cilj nam je da potencijalnim kupcima pomognemo da nekretninu kupe na siguran način i da dobiju sve potrebne informacije o tome. Ono što Sosijete ženeral banku razlikuje od konkurencije na tržištu jeste kombinovani stambeni kredit sa fiksnom kamatom. Prve tri godine kamata je fiksna, a svake naredne tri klijent se odlučuje hoće li fiksnu ili promenjljivu. Generalno, oseća se povećana tražnja na tržištu, i za nekretninama i za kreditima. Naša banka je u Zrenjaninu, u 2015, imala 80 odsto odobrenih stambenih kredita više nego u 2014. a i u prvoj polovinu ove godine vidimo rast – objašnjava Lazarević. 

    sajam-nekretnina

    – Mislim da je ovo odlična ideja i jako smo srećni što su nas pozvali – kaže Danijela Radovančev, iz agencije „G.sigma“. – Sa Sosijete ženeral bankom imamo odličnu komunikaciju, a to nam puno znači. Znate, kod nas dođu klijenti koji ništa ne znaju o stambenim kreditima, nema veze da li su lekari ili poljoprivrednici. U pitanju je zaista posebno znanje. Pomoć banke i dobra komunikacija nam je od izuzetne važnosti, a to od Sosijete ženeral banke uvek dobijemo, ističe Radovančev.

    Oni koji danas nisu iskoristili priliku da se upoznaju sa ponudom kombinovanih stambenih kredita Sosijete ženeral banke to mogu učiniti svakog dana u prostorijama ove banke, koje se nalaze u zgradi Vodotornja.

    sajam-nekretnina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija