• Raspisani novi konkursi za poslove u Zrenjaninu, prijavljivanje je u toku

    Raspisani su novi konkursi za poslove u Zrenjaninu, a portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih u redovnoj ekonomskoj rubrici.   U Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin otvoren je konkurs za prijem u radni odnos portira-čuvara. Od kandidata se zahteva diploma trogodišnje srednje škole, a radno iskustvo je nebitno. Posao je na određeno vreme.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi konkursi za poslove u Zrenjaninu, prijavljivanje je u toku

    Raspisani su novi konkursi za poslove u Zrenjaninu, a portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih u redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    U Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin otvoren je konkurs za prijem u radni odnos portira-čuvara. Od kandidata se zahteva diploma trogodišnje srednje škole, a radno iskustvo je nebitno. Posao je na određeno vreme.

     

    Pročitajte još: Motel „Citadela“ zapošljava nove radnike, budite deo uspešnog tima

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin zapošljava rukovodioca održavanja, sa diplomom trogodišnjeg fakulteta. Zainteresovani kandidati mogu kontaktirati poslodavca na e-mail tehnicki@izolir.rs U pitanju su privremeno-povremeni poslovi.

     

    Pročitajte još: PG „Sarvak“ traži radnike, posao je na neodređeno vreme

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje tri doktora medicine-izabrana lekara. Radni odnos je na određeno vreme. Uz diplomu medicinskog fakulteta, kandidati treba da prilože i uverenje  o položenom stručnom ispitu za doktora  medicine. Domu zdravlja potreban je i vozač kola sanitetskog transporta. Uslovi za kandidate su diploma trogodišnje srednje škole i vozačka dozvola „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme.

     

    Aktuelni konkursi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija