• Raspisani novi konkursi za posao, traže se ovi radnici

    Raspisani su novi konkursi za posao, a informativni portal zrenjaninski.com objavljuje neke od njih. Traženi su radnici na različitim pozicijama.   Medicinska škola Zrenjanin traži nastavnika zdravstvene nege na određeno vreme, sa 54,29 posto radnog vremena. Školi su potrebni i nastavnik infektologije sa negom, sa 3,57 posto radnog vremena, nastavnik ginekologije sa negom, sa 15 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi konkursi za posao, traže se ovi radnici

    Raspisani su novi konkursi za posao, a informativni portal zrenjaninski.com objavljuje neke od njih. Traženi su radnici na različitim pozicijama.

     

    Medicinska škola Zrenjanin traži nastavnika zdravstvene nege na određeno vreme, sa 54,29 posto radnog vremena. Školi su potrebni i nastavnik infektologije sa negom, sa 3,57 posto radnog vremena, nastavnik ginekologije sa negom, sa 15 posto radnog vremena, kao i nastavnik zdravstvene nege sa 57,86 odsto radnog vremena. I ovi poslovi su na određeno vreme, kao i za nastavnika akušerstva sa negom, sa 27,14 posto radnog vremena, i domara – majstora održavanja. Više informacija na telefon 533 270.

     

    Poslodavac „Kursana“ GmbH Berlin SR Nemačka zapošljava 30 medicinskih sestara – tehničara, ili gerijatrijskih sestara. Od kandidata se traži diploma srednje medicinske škole, položen stručni ispit za medicinske radnike i obavezno znanje nemačkog jezika na B1 nivou. Radno iskustvo nije relevantno. Poslodavac nudi potpisivanje ugovora o radu na neodređeno vreme, nakon probnog rada od šest meseci. Konkurs je otvoren do 6. aprila. Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Srednja poljoprivredna škola u Zrenjaninu raspisala je konkurs za nastavnika matematike, sa 61,10 posto radnog vremena. Posao je na određeno vreme.

     

    Stolarska radionica „MDF“ Zrenjanin traži stolara, a posao je na neodređeno vreme. Od kandidata se traži minimum dve godine radnog iskustva, a oglas je otvoren do 26. marta. Isti poslodavac zapošljava i radnika za farbanje nameštaja, takođe na neodređeno vreme. Potrebno je dve godine radnog iskustva. Kontakt telefon je 064 444 65 95.

     

    Opportunity banka AD Novi Sad oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet agenata prodaje na terenu. Posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na telefon 063 668 577.

     

    „Relja junior“ DOO Zrenjanin zapošljava metalofarbara – lakirera, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 560 258.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija