• Raspisani konkursi za zapošljavanje: Nova prilika za one koji traže posao

    Raspisani su novi oglasi za posao koje vam informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.   Poslodavac „Crni MB Gas petrol“ iz Elemira zapošljava tri točioca goriva na bezinskoj pumpi. Od kandidata se traži diploma srednje škole 3. stepena, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme, a rad je smenski. Oglas […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani konkursi za zapošljavanje: Nova prilika za one koji traže posao

    Raspisani su novi oglasi za posao koje vam informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

     

    Poslodavac „Crni MB Gas petrol“ iz Elemira zapošljava tri točioca goriva na bezinskoj pumpi. Od kandidata se traži diploma srednje škole 3. stepena, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme, a rad je smenski. Oglas je otvoren do 30. novembra. Kontakt telefon poslodavca je 063/110-96-80, a e-mail adresa mbgas.petrol@gmail.com

     

    PROČITAJTE JOŠ: Postanite deo uspešnog tima: Kafe restoran “Kovač” zapošljava radnike

     

    „Farkaš home invest“ traži dvoje higijeničara-higijeničarki za rad u Zrenjaninu. Kandidati moraju imati diplomu srednje škole 3. stepena, radno iskustvo više od tri meseca, kao i vozačku dozvolu „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 064 850 92 92 ili da pošalju prijavu za zaposlenje na e-mail farkashomeinvest@gmail.com

     

    „Omega profeks“ DOO Zrenjanin zapošljava arhitektu-dizajnera nameštaja. Od kandidata se traži VII nivo kvalifikacije, vozačka dozvola „B“ kategorije i znanje engleskog jezika – srednji nivo. Radno iskustvo nije bitno. Rad je smenski i terenski, na neodređeno vreme. Ishrana je obezbeđena.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Konkurišite na vreme: Poslodavac “House” zapošljava nove radnike

     

    Firma zapošljava i komercijalistu na neodređeno vreme, uz probni rad od jednog meseca. Uslov za konkurisanje je četvorogodišnja srednja škola, smer trgovina, ugostiteljstvo i turizam, a radno iskustvo nije bitno. Rad je smenski i terenski, uz obezbeđenu ishranu.

     

    Posao za prodavca na neodređeno vreme

     

    Istom poslodavcu potreban je i prodavac u maloprodaji, sa srednjom školom 4. stepena. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme, uz probni rad od mesec dana. Rad je smenski, uz obezbeđenu ishranu.

     

    Zainteresovana lica mogu se javljati lično na adresu poslodavca u Mihajlovačkoj 34 (ponedeljak – petak) u vremenu od 8 do 13 časova, ili na e-mail adresu milan.dragic@omegaprofeks.co.rs

     

    Aktuelne oglase za posao možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija