• RASPISANI KONKURSI: Poslodavci iz Zrenjanina i Novog Bečeja traže radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   DOO „Ranđelović gradnja“ iz Novog Bečeja traži tri bravara – zavarivača i tri vozača sa B i C kategorijom, a mesto rada je Novi Bečej. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RASPISANI KONKURSI: Poslodavci iz Zrenjanina i Novog Bečeja traže radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    DOO „Ranđelović gradnja“ iz Novog Bečeja traži tri bravara – zavarivača i tri vozača sa B i C kategorijom, a mesto rada je Novi Bečej. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Bravarima – zavarivačima su obezbeđeni smeštaj i ishrana, a vozačima samo ishrana. Kontakt telefon poslodavca je 063 77 16 593. Konkurs je otvoren do 30. oktobra.

     

    „Fero – cup“ doo Zrenjanin raspisao je konkurs za jednog manipulanta sekundarnih sirovina. Posao je na određeno vreme, radno iskustvo je nebitno, a konkurs traje do 10. novembra. Kontakt telefon poslodavca je 023 563 412.

     

    Restoran „Stara zanatlija“ traži dva kuvara / pomoćna kuvara za rad u Zrenjaninu. Rad je u smenama, na neodređeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Konkurs je otvoren do 9. novembra, a zainteresovani mogu kontaktirati poslodavca na broj telefona 060 099 3806.

     

    Knjigovodstvena agencija i kozmetički salon „Doxa – flower“ iz Zrenjanina traži dva manipulanta sekundarnih sirovina, na neodređeno vreme. Probni rad traje mesec dana. Konkurs je otvoren do 9. novembra, a kontakt telefon poslodavca je 060 0583 627.

     

    Poslodavac „Goal“ doo Zrenjanin traži jednog fizičkog radnika za terenski rad, na neodređeno vreme. Radno iskustvo je poželjno. Kontakt telefon je 023 521 908.

     

    Preduzeće „Prva linija“ iz Zrenjanina raspisalo je konkurs za dva precizna mehaničara, odnosno mašinska mehaničara za održavanje mašina u obućarstvu i šivaćih mašina. Posao je na neodređeno vreme, radno iskustvo je nebitno, ali je poželjno, a konkurs traje do 8. novembra. Kontakt telefon poslodavca je 069 1060 796.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija