• Raspisani javni konkursi za građanstvo za posao u kasarni u Zrenjaninu

    Javni konkursi za prijem lica iz redova građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije objavljeni su juče na veb-sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Javni konkursi su objavljeni i u magazinu „Odbrana“.   Konkursima su obuhvaćena radna mesta podoficira i civilnih lica u nekoliko gradova, između ostalog i u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani javni konkursi za građanstvo za posao u kasarni u Zrenjaninu

    Javni konkursi za prijem lica iz redova građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije objavljeni su juče na veb-sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Javni konkursi su objavljeni i u magazinu „Odbrana“.

     

    Konkursima su obuhvaćena radna mesta podoficira i civilnih lica u nekoliko gradova, između ostalog i u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Banatskoj brigadi Komande za obuku, sa mestom službovanja u Zrenjaninu, potrebni su elektromehaničar za vozila točkaše, mehaničar za radio-uređaje i sisteme, kuvar, komandir voda, komandir odeljenja – rukovodilac radova, zidar-fasader, upravnik servisa termoenergetike, monter centralnog grejanja – zavarivač, kao i farmaceut.

     

    Za svaku od ovih radnih pozicija potreban je po jedan izvršilac.

     

    Rok za podnošenje prijava na javni konkurs je trideset dana.

     

    Prijave se podnose poštom na adresu VP 3160 Zrenjanin, ulica Stevice Jovanovića 19, 23000 Zrenjanin, sa naznakom „Za javni konkurs“. Prijave se mogu i lično dostaviti u zrenjaninskoj kasarni.

     

    Više informacija o konkursu zainteresovani mogu dobiti od Nenada Naumova, na broj telefona 021/4835-723, radnim danima od 8 do 15 časova.

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]