Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisani javni konkursi za građanstvo za posao u kasarni u Zrenjaninu

vojna kasarna u zrenjaninu
Foto: Zavod za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin

Javni konkursi za prijem lica iz redova građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije objavljeni su juče na veb-sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Javni konkursi su objavljeni i u magazinu „Odbrana“.

 

Konkursima su obuhvaćena radna mesta podoficira i civilnih lica u nekoliko gradova, između ostalog i u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme.

 

Banatskoj brigadi Komande za obuku, sa mestom službovanja u Zrenjaninu, potrebni su elektromehaničar za vozila točkaše, mehaničar za radio-uređaje i sisteme, kuvar, komandir voda, komandir odeljenja – rukovodilac radova, zidar-fasader, upravnik servisa termoenergetike, monter centralnog grejanja – zavarivač, kao i farmaceut.

 

Za svaku od ovih radnih pozicija potreban je po jedan izvršilac.

 

Rok za podnošenje prijava na javni konkurs je trideset dana.

 

Prijave se podnose poštom na adresu VP 3160 Zrenjanin, ulica Stevice Jovanovića 19, 23000 Zrenjanin, sa naznakom „Za javni konkurs“. Prijave se mogu i lično dostaviti u zrenjaninskoj kasarni.

 

Više informacija o konkursu zainteresovani mogu dobiti od Nenada Naumova, na broj telefona 021/4835-723, radnim danima od 8 do 15 časova.

 

Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz