Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisana tri nova konkursa za zapošljavanje, radna mesta su u gradu

oglasi za posao

Raspisana su tri nova konkursa za zapošljavanje, koje vam informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

 

„Banat trans“ doo iz Zrenjanina zapošljava jednog dispečera. U opisu posla se navodi da dispečer organizuje i koordinira saobraćaj po utvrđeniom rasporedu rada. Od kandidata se očekuje da ima završen četvrti stepen srednje škole, smer tehničar drumskog saobraćaja. Radno iskustvo nije bitno, a posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 26. maja. Kandidati mogu da se jave na broj telefona 062/886-83-40.

 

PROČITAJTE JOŠ: Raspisan novi oglas za posao: PG “Sarvak” zapošljava radnike

 

Preduzeće „Pro-tech max“ zapošljava jednog higijeničara u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, rad je u smenama, a ima i noćnog rada. Poželjno je da kandidat poseduje vozačku dozvolu B kategorije. Rok važenja konkursa je do 19. juna. Zainterseovani mogu da se jave na 064/956-39-23.

 

Samostalna radionica „Savić“ traži diplomiranog inženjera za zaštitu bilja za rad u poljoprivrednoj apoteci. Zahtevani nivo kvalifikacija je VII1 stepen fakulteta (4-6 godina), iz oblasti poljoprivrede, šumarstva i obrade drveta. Radno iskustvo nije bitno. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 064/178-33-66 ili slanjem prijava na mejl radionica.savic@gmail.com Konkurs je otvoren do 19. juna.

 

Novi oglasi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz