• Raspisana tri nova konkursa za posao u Zrenjaninu

    Portal zrenjaninski.com vam u redovnoj ekonomskoj rubrici predstavlja tri nova konkursa za posao u Zrenjaninu.   Tehnička škola Zrenjanin zapošljava nastavnika saobraćajne grupe predmeta i nastavnika geološko-rudarsko-metalurške grupe predmeta. Školi su potrebne i dve spremačice.   Pročitajte još: Farbara „House“ iz Zrenjanina raspisala oglas za posao   Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina raspisala je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisana tri nova konkursa za posao u Zrenjaninu

    Portal zrenjaninski.com vam u redovnoj ekonomskoj rubrici predstavlja tri nova konkursa za posao u Zrenjaninu.

     

    Tehnička škola Zrenjanin zapošljava nastavnika saobraćajne grupe predmeta i nastavnika geološko-rudarsko-metalurške grupe predmeta. Školi su potrebne i dve spremačice.

     

    Pročitajte još: Farbara „House“ iz Zrenjanina raspisala oglas za posao

     

    Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos tri radnika na održavanju higijene. Sva potrebna obaveštenja kandidati mogu dobiti od sekretara škole, lično ili na telefon 548-820, lokal 18.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin zapošljava sekretara ustanove i nastavnika matematike. Školi je potreban i nastavnik elektrogrupe predmeta u odeljenjima u kojima se obrazovno-vaspitni rad ostvaruje na mađarskom jeziku. Školi su potrebne i jedna spremačica sa punim radnim vremenom i spremačica sa 88 posto radnog vremena.

     

    Aktuelni oglasi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]