• RADNO VREME MALOPRODAJNIH OBJEKATA „GOMEX“-A TOKOM PRAZNIKA

    Kupovina za vreme Uskrsa i 1. maja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RADNO VREME MALOPRODAJNIH OBJEKATA „GOMEX“-A TOKOM PRAZNIKA

    ZRENJANIN – U maloprodajnim objektima kompanije „Gomex“, petak i subota, 29. i 30. april, su redovni radni dani i sve trgovine će raditi po istaknutom radnom vremenu.

    gomex 1

    Nedelja, 1. maj, neradni je dan za sve maloprodajne objekte, osim za „Dragstor“, na Žitnom trgu 4, u Zrenjaninu, koji će biti otvoren od 6 do 23.30 časova. 

    U ponedeljak, 2. maja, svi maloprodajni objekti „Gomex“-a radiće do 14 časova, dok je utorak, 3. maj, radni dan za trgovce u ovoj kompaniji, tako da će prodavnice raditi po istaknutom radnom vremenu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Proverite ponovu tu informaciju, da je 1.maj neradni dan, za sve maloprodajne objekte robovlasničkog Gomexa, osim Dragstora. Radno vreme od ponedeljka do subote, nedelja slobodan dan, pa ponedeljak ( 30. april), utorak ( 1. maj) i sreda ( 2. maj) radni do prvog slobodnog dana nepoznatog datuma. Bezobzirnost poslovođa, slučajno maltretiranje zaposlenih kao politika firme ili odsustvo ljudskosti i razumevanja!?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija