Ekonomija Vesti Zrenjanin

Radnike u Zrenjaninu traže poslodavci iz državnog i privatnog sektora

Radnike traže firme iz Zrenjanina i okolnih sela
Foto: Pexels

Poslodavci iz državnog i privatnog sektora raspisali su nove konkurse za posao u Zrenjaninu, a portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih.

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine – izabranog lekara. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do šest meseci. Uslovi za konkurisanje su završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit za doktora medicine. Zainteresovani kandidati duži su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenom Medicinskom fakultetu, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu za doktore medicine, overenu fotokopiju rešenja o upisu u Imenik lekarske komore Srbije i potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile.

 

Pročitajte još: Gomex zapošljava administrativnog radnika i elektrotehničara računara

 

Opšta bolnica “Đorđe Joanović” Zrenjanin zapošljava inženjera investicionog/tehničkog održavanja – održavanja uređaja i opreme. Prijem u radni odnos je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom. Kandidati za radno mesto moraju posedovati VII stepen stručne spreme i imati završen tehnički fakultet. Traženi profil je diplomirani inženjer za upravljanje tehničkim sistemima u medicini, a radno iskustvo nije bitno.

 

Poslodavac „Beauty Box Zrd“ Zrenjanin traži muško – ženskog frizera, za rad na određeno vreme. Od kandidata se zahteva III stepen kvalifikacije i iskustvo od 24 meseca. Istoj firmi potreban je i kozmetičar, za rad na određeno vreme. Uslov je IV stepen kvalifikacije, sa 24 meseca radnog iskustva. Kontakt telefon je 064 580 98 05.

 

Aktuelni oglasi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM